MOOHLA, la targeta Moneder que està revolucionant el comerç a Palafrugell

Toda la información de Moneder a tu alcance.
12 d'abril de 2023
Categoria Notícies | Notícies |
Tarjeta Moohla

L’Associació de Comerciants de Palafrugell ha demostrat el seu compromís amb la innovació i la fidelització del client en llançar la seva targeta Moneder MOOHLA. Aquesta targeta permet als clients dels comerços associats realitzar les seves compres i acumular euros per a després gastar-los en els negocis de proximitat adherits a Moneder.

Però el que realment ens ha sorprès és el vídeoque han creat per a presentar MOOHLA. En ell, de manera divertida i original, mostren com funciona la targeta i com pot fer estalviar als seus clients, i a més, paral-lelament, mantenir viu al comerç local. La seva protagonista, la música, els colors, i el tò desenfadat del vídeo han fet que sigui realment entretingut.

Des de Moneder, volem felicitar l’Associació de Comerciants de Palafrugell per la seva iniciativa i la seva creativitat per a comunicar aquesta eina. En un món cada vegada més competitiu, és important destacar i oferir serveis que facin la vida més fàcil als clients. I MOOHLA és una d’aquestes iniciatives que demostren que el comerç local està a l’avantguarda de la innovació.

A més, ens agradaria destacar que la creativitat de MOOHLA pot inspirar a altres associacions i comerços, tenint en compte que el mercat es troba en constant evolució i l’Associació de Comerciants de Palafrugell ha donat un gran exemple d’això.

Enhorabona i gràcies per fer-nos somriure amb la vostra iniciativa!

També et pot interessar:

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.