Avís legal

El domini  moneder.cat
és propietat de:

FIDELIZACIÓN MONEDER SLU
Plaça Pla dels Àlbers, 16-17, 3B
018560 Manlleu.

Responsabilitat dels enllaços

Moneder inclou al vostre lloc web una sèrie d'enllaços a pàgines dels vostres contactes i/o proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. Moneder no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Propietat intel·lectual i industrial

Tot el contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat; la comunicació o distribució de materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Moneder.

Propiedad intelectual e industrial

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les vostres dades personals s'incorporaran a fitxers titularitat de Moneder, que responen a la finalitat de servir de directori o agenda de contactes de l'entitat, i que teniu la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que preveu la Llei mitjançant carta adreçada a Plaça Pla dels Àlbers, 16-17, 3B – 08560 Manlleu , Ref. Protecció de dades.

Estàs interessat en pertànyer a Moneder?

Envia'ns les teves dades, en breu ens posarem en contacte amb tu i te de tots els avantatges del moneder.

Contacta'ns

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.