Reciclar X renovar X recuperar = Revitalitzar

Toda la información de Moneder a tu alcance.
17 de febrer de 2023
Notícies |
Reciclar X renovar X recuperar = Revitalitzar…

Omple’t Corbera i Moneder portem col·laborant plegats, aproximadament des de juliol del 2021 i avui, volem aprofitar aquest article per parlar-vos d’un sistema de fidelització SOSTENIBLE en majúscules (tant per al comerç de proximitat, com per al planeta) i que segons la nostra experiència en el sector, trobem d’allò més interessant.

La proposta que té en marxa l’Associació de Comerciants i Empresaris de Corbera (ACOPA) conjuntament amb l’Ajuntament de Corbera de Llobregat i que seguidament us desgranem, és sense cap mena de dubte una iniciativa que recomanem a altres poblacions, pel benefici que comporta per al municipi, els seus ciutadans i els seus comerços.

Reciclar:

  • Anualment, es destinen 12.000 € a aquesta campanya, que consisteix en el fet que tot ciutadà de Corbera, cada cop que va a la deixalleria a portar deixalles, és recompensat amb 1,20 € (recompensa que pot rebre fins a 52 vegades a l’any).
  • Aquesta compensació es converteix en saldo Moneder (concretament en Euros deixalleria).

 

Renovar:

  • Aquest saldo Moneder, es pot bescanviar als establiments adherits a la plataforma, fent que els ciutadans puguin obtenir descomptes en fer les seves compres renovant així o consolidant, la seva confiança en el comerç de proximitat.

 

Recuperar:

  • Això permet que els establiments rebin una injecció de diners per al seu negoci. Ja que els saldos bescanviats són liquidats periòdicament per ACOPA, mitjançant l’import inicial de X€ destinat a la campanya per part de l’Ajuntament.

Reciclar X renovar X recuperar = Revitalitzar.

Una fórmula rodona no trobeu? Donar vida amb allò que ja no en té. Obtenint descomptes i col·laborant a tenir els carrers nets i polits.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.