JO COMPRE A OLIVA

Toda la información de Moneder a tu alcance.
16 de maig de 2022
Marketplace |
Jo Compro a Oliva

El nostre Marketplace Moneder arriba a la comunitat Valenciana, concretament al municipi d’Oliva, a la comarca de Safor.

Els Olivencs, i en realitat tothom que ho desitgi, poden gaudir des de ja dels més de 1.200 productes online que per ara uns 75 comerços ja estan ofertant a jocompreaoliva.es (ep, igual mentre escrivim aquesta notícia les dades ja han canviat, doncs cada establiment pot pujar fins a 5.000 productes).

Jo compro a Oliva, és un projecte que aposta per millorar la competitivitat i la disposició del comerç local mitjançant la digitalització, aplicant en certa manera allò de “si no pots amb el teu enemic, uneix-te a ell” però amb les particularitats que ofereix el nostre Marketplace; Imatge i marca (personalització), Gestió, Dades, Pagament, Enviaments, Fidelització, Moneder.market… (podeu obtenir més informació al respecte aquí: https://moneder.cat/solucions/marketplace/)

Tal com va destacar la CADENA SER en aquest article: cadenaser markeptlace oliva

Els establiments adherits a aquesta iniciativa inclouen una àmplia oferta de productes de moda i complements, d’esport, productes d’òptica, art, cotxes, productes de casa, informàtica, electrodomèstics, productes de bellesa i puericultura, entre altres.

Mitjançant aquesta plataforma, la clientela està més prop dels comerços locals, i ja no és només un aparador virtual, sinó que ja poden realitzar les seves compres en línia, amb l’opció de lliurament a domicili o recollida en botiga. A més, l’Ajuntament d’Oliva s’encarregarà de fer costat als comerciants, cobrint totes les despeses de transport i financeres durant el primer any de funcionament del mercat web.

Jo compre a Oliva; Reconnectar amb el comerç #depéndetu.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.