Fidelització amb tecnologia blockchain

3 de maig de 2023
Categoria Notícies | Subvencions |
Imagen representativa de la blockchain

Grans notícies! La nostra empresa Moneder ha rebut una important subvenció per a desenvolupar una plataforma de fidelització amb tecnologia blockchain. L’objectiu d’aquest projecte és fer que la gestió de monedes complementàries/locals sigui més fàcil.
Però això no és tot! Moneder també planeja portar la tecnologia blockchain a un nou nivell, millorant l’escalabilitat i reduint els costos de transacció en blockchain públic.
La tecnologia blockchain és un recurs valuós i Moneder està emocionat de poder utilitzar-la per a desenvolupar una plataforma de fidelització innovadora i eficient. Els usuaris podran guanyar i utilitzar monedes complementàries/locals de manera més senzilla i efectiva.
Gràcies a la subvenció, Moneder tindrà els recursos necessaris per a dur a terme aquest projecte. Amb el seu equip altament capacitat, l’èxit està assegurat. Estem molt entusiasmats amb aquest projecte i esperem poder presentar-lo en un futur pròxim.
Estiguin atents, aviat hi haurà més notícies emocionants de Moneder i la seva plataforma de fidelització amb tecnologia blockchain.

Projecte CPP2021-008675 finançat per:

plan de recuperación

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.