Moneder, l'empresa líder en fidelització de clients i solucions informàtiques per al comerç local

Toda la información de Moneder a tu alcance.
8 de febrer de 2023
Notícies |
Moneder Fidelización

Moneder és una empresa catalana dedicada a col·laborar amb entitats i governs locals per a la sostenibilitat dels negocis, aportant solucions digitals innovadores per a fer front al comerç en línia i a les grans marques comercials.

Què oferim? Les nostres principals solucions són:

  1. Pagament: Els establiments poden cobrar amb facilitat els diners que els clients hagin rebut amb gratificacions, sortejos, ajudes socials, vals descompte, subvencions i monedes socials (veure exemples).
  2. Marketplace: Cada establiment pot vendre els seus productes des de la pàgina web i App compartida amb altres comerços del municipi, com per exemple jocompreaoliva.es/va.
  3. Fidelització: Els establiments poden gratificar als seus clients amb un % configurable de l’import de cada venda (vídeo presentació).

Aquestes són algunes xifres que avalen el nostre treball:

  • 80.000.000€ registrats en vendes.
  • 2.500.000 transaccions.
  • 3.800 establiments.
  • 16.000.000 € de gratificació o d’ajuda lliurats a 220.000 clients.
  • 50 municipis de totes les grandàries, entre ells: Salamanca, Eivissa, Tarragona, Sabadell, La Gomera…

En cadascun dels anteriors casos els governs locals estan més que satisfets amb el continu increment de les xifres de negoci dels seus comerços locals. En Moneder, adaptem les nostres solucions a les necessitats del vostre municipi, de manera eficaç gràcies a la nostra flexibilitat i personal altament capacitat.

Per a conèixer millor el nostre projecte, podeu consultar la nostra proposta tècnica en moneder.cat, o via enviar un correu a info@moneder.es on respondrem amb més informació.

També et pot interessar:

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.