Tant a prop vostre com ens és possible

Toda la información de Moneder a tu alcance.
1 de març de 2024
Notícies |
Formación de Moneder en Ulldecona

Dijous passat setze de Febrer, Moneder va viatjar fins a Ulldecona, a la comarca del Montsià, província de Tarragona, on un dels nostres benvolguts comercials va fer una formació presencial als botiguers i botigueres d’aquesta població de prop de set mil habitants.

L’objectiu de la visita era múltiple:

  1. Posar cara i nom a les persones que han confiat en nosaltres.
  2. Aclarir possibles dubtes i renovar coneixements en relació a les possibilitats digitals que ofereix la nostra plataforma de fidelització.
  3. Ampliar la base de ciutadans registrats a la plataforma i incentivar a nous comerços perquè se sumin a la iniciativa.
  4. I conèixer de primera mà el grau de satisfacció dels ulldeconencs i ulldeconenques amb la plataforma Ulldecompra, per a partir d’aquesta experiència compartida buscar conjuntament nous horitzons que els i ens permetin continuar creixent en benefici del comerç de proximitat.

Hem de confessar-vos que ens va complaure i molt, veure que la implementació de la plataforma Ulldecompra ha tingut un impacte notable. Així com la creença dels assistents, que pot contribuir a revitalitzar l’economia local, incentivant el consum en negocis del municipi alhora que pot servir per a millorar la comunicació entre l’ajuntament i els ciutadans.

  • Un augment en la participació ciutadana i el suport més efectiu als comerços locals,  pot derivar en un teixit econòmic més robust i cohesionat.

Com bé sabeu, Moneder és una plataforma dissenyada per a millorar la manera en què els municipis interactuen amb els seus ciutadans i negocis locals. La seva integració en la vida municipal representa un avanç significatiu cap a la digitalització i com ens agrada dir a nosaltres; estem convençuts que junts, multipliquem les opcions.

L’experiència d’Ulldecona amb Moneder demostra com la digitalització pot impulsar l’economia local, i que la seva adaptabilitat a diferents contextos la fa una opció atractiva per a municipis que busquen modernitzar els seus comerços i fomentar una major interacció amb els seus conciutadans.

I és que el cas d’Ulldecona il·lustra el poder transformador de la plataforma Moneder en la gestió municipal i la reivindica com una solució prometedora i eficaç per a municipis que busquen camins cap a la innovació i l’enfortiment del seu comerç local.

Sens dubte, la seva implementació reeixida a Ulldecona és un exemple encoratjador del que és possible aconseguir. El seu comerç, igual que el seu il·lustre castell, o les seves mil·lenàries oliveres, són part de la identitat del municipi i estan orgullosos d’això, com no pot ser d’una altra manera, d’aquí, la seva confiança en Moneder.

Seguim, to be continued…

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.