Adaptar-se o morir

Toda la información de Moneder a tu alcance.
2 de febrer de 2024
Notícies |
Digitalización del comercio

La digitalització està obligant el petit comerç a ser millors, amb relació al que poden oferir i amb com de ràpid poden fer-ho arribar als consumidors, i paral·lelament, els està obligant a entrar a la roda del màrqueting omnicanal.

Botigues online, Apps, Marketplaces, IA, caixers d’autopagament, són l’evidència que la digitalització arran de la Covid s’ha accelerat alhora que la comoditat, s’ha convertit en un factor determinant a l’hora de comprar. Una dada significativa: les compres online durant la pandèmia van créixer un 343%.

Els clients ara no només volem per ahir el que demanarem demà, també volem escollir com comprar, i fer-ho des de casa, és sense cap mena de dubte la més còmoda de totes les opcions possibles.

La compra física ha passat de ser l’única manera de comprar a ser una més. Ara, un consumidor pot comprar un producte a la botiga de camí a la feina, però voler que li ho lliurin a casa o pot comprar en línia, fins i tot en les xarxes socials, i recollir la mercaderia en persona. O podria ser una combinació de diferents opcions, des de l’autocompra a la botiga física fins a una experiència completa de comerç electrònic. També pot ser que només investiguin un producte en línia abans de comprar-lo fora de línia o al revés.

En tot cas, és obvi que a mesura que els consumidors exigeixen opcions i flexibilitat, resulta vital oferir una experiència sense fissures en els canals digitals i físics. La interacció amb els consumidors, ja no es limita a un sol canal. Això ja és història.

La plataforma de fidelització Moneder no només ofereix una digitalització multicanal, també ofereix un entorn digital reconeixible, fiable i flexible, per a una experiència d’usuari satisfactòria per a uns i altres, que garanteix l’adaptació al medi exactament com un tal Charles Darwin va teoritzar:

No és l’espècie més forta la que sobreviu, ni la més intel·ligent, sinó aquella que respon millor al canvi”.

I si Moneder és el canvi que estàs buscant?

Font: https://www.sig.biz/signals/es/articulos/el-poder-del-omnichannel

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.