Digitalitza’t, i amplia els teus horitzons!

Toda la información de Moneder a tu alcance.
29 de març de 2024
Subvencions |
Digitalización de negocios

Recentment, hem llegit un article que ens ha sorprès, segons el qualDos de cada tres comerços detallistes desconeixen l’existència dels Fons Next Generation (Kit Digital)“.

Per això el post d’avui, pretén informar sobre què són, com funcionen i com es poden aconseguir, per intentar reduir aquest suposat 66% el màxim possible.

Què són?

  • Kit Digital és un programa públic d’ajudes econòmiques (subvencions) amb la finalitat d’implantar solucions digitals en negocis perquè puguis fer-lo evolucionar gràcies a la tecnologia.

Com funcionen?

  • És tan fàcil com contactar amb un agent digitalitzador autoritzat (nosaltres per exemple), perquè de forma totalment gratuïta, faci la sol·licitud de la subvenció, executi el projecte i justifiqui la teva subvenció.

Com es poden obtenir?

  • Les empreses i els autònoms podran demanar aquests «bons digitals» per a contractar solucions tecnològiques a través dels agents digitalitzadors i optimitzar amb elles els seus negocis.

Tornant a l’article que us comentàvem a l’inici, també informa que: “En el cas dels comerços detallistes amb menys de 10 empleats, només compta amb pàgina web el 52% i utilitza xarxes socials el 58%.

Alhora que identifica els principals obstacles que argumenten les empreses a l’hora d’aprofitar les subvencions del Kit Digital:

  • Escassetat de temps per a dedicar a les labors de digitalització, segons ha manifestat el 45%.
  • La falta de pressupost (35%),
  • Seguit per l’insuficient coneixement digital dels clients (19%)
  • I la manca d’assessorament (18%)

Des de Moneder, podem ajudar-vos a superar alguns d’aquests obstacles, tot assessorant-vos sobre quina és la solució digital que encaixa més amb el vostre negoci, amb vosaltres i amb la vostra disponibilitat. Contacteu amb nosaltres mitjançant el correu info@moneder.cat o bé ompliu aquest formulari sense cap compromís: https://forms.gle/kf7Dnx2GtBnUA1ED9

També podeu ampliar informació sobre els Fons Next Generation en aquest enllaç: Kit Digital

Confiem que la informació us hagi estat d’utilitat i us demanem que si teniu algun conegut o coneguda a qui pugui resultar-li interessant, ho compartiu si us plau. El boca-orella ha estat i serà la roda que ho fa girar tot al món del comerç, fem que no s’aturi.

Font: https://cincodias.elpais.com/economia/2024-01-24/dos-de-cada-tres-comercios-minoristas-desconocen-la-existencia-de-los-fondos-next-generation.html

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.