Moneder llança una moneda que beneficiarà a totes les entitats, establiments i als seus clients

Toda la información de Moneder a tu alcance.
2 de novembre de 2022
Notícies | Solucions Moneder |

Amb motiu de la campanya de Nadal, Moneder traurà a la llum la seva pròpia moneda per a implementar en targetes de regal o vals de descompte, que es podran gastar en els comerços adherits.

S’acosta Cap d’Any, i els dolços de Nadal apareixen en els aparadors dels supermercats. Aquí és quan ens adonem que el 2022 s’ha passat volant i que les festes estan molt a prop.

Segur que ja estaràs pensant què regalar-li als teus éssers estimats… “Un rellotge per a la neboda? Un bon vi per a l’oncle Jordi? Uf, però si això els vaig regalar l’any passat” Val, no et preocupis, a Moneder portem la solució perfecta perquè cadascú triï el seu regal, i a més, col·labori amb la dinamització del comerç local.

Es tracta de la Moneda Moneder que s’implementarà en targetes de regal o vals de descompte, que es podran gastar en els comerços adherits a la campanya.

Com s’utilitza?

Primer s’ha de donar d’alta la targeta regal, per a això serà necessari pagar prèviament el saldo carregat en les gift cards que es vulguin posar en circulació. D’aquesta manera, cadascú podrà decidir en què gastar la seva targeta Moneder.

Moneder et premia:

Per a motivar aquesta campanya, sortejarem 500 € (en funció de les entitats participants) entre tots els clients d’aquestes entitats que comprin durant el mes de desembre.
Els clients premiats podran canviar aquest saldo de € Moneder global en qualsevol de les botigues adherides a la campanya.

Quan començarà la campanya?

La primera campanya es farà aquest Nadal, però la idea és que darrere d’aquesta en vinguin moltes més.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.