Les pimes de 0 a 2 treballadors ja poden inscriure's en el Kit Digital

Toda la información de Moneder a tu alcance.
17 d'octubre de 2022
Kit Digital |
Segmento III Kit Digital

Si ets autònom o tens fins a dos treballadors… Enhorabona! Estàs més prop d’accedir a la subvenció del Kit Digital. Ja que segons va informar el Govern d’Espanya a través del BOE, a partir del 20 d’octubre, les pimes del segment III, poden sol·licitar el bo digital de 2.000 €.

L’organisme Red.es va publicar aquest dimecres, que a partir de les 11 del matí, les empreses podran carregar la seva sol·licitud. Recordem segons els últims informes de l’Observatori Nacional de Tecnologia i Societat (ONTSI), un organisme públic vinculat al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, els autònoms d’Espanya estan per sota de la mitjana europea en matèria de digitalització.

Només un 9% dels autònoms i pimes amb menys de 10 treballadors usa serveis en el núvol, un 29% té web i un 35% és present en les xarxes socials”, va revelar l’ONTSI, per la qual cosa l’aplicació d’aquesta subvenció serà fonamental per a l’adopció de solucions de digitalització disponibles en el mercat.

Tenint en compte que ja disposem d’una data oficial, animem a les empreses a apuntar-se ràpidament, ja que hi ha un pressupost de 500 milions d’euros, que no trigarà a esgotar-se.

A més, amb aquesta nova convocatòria, ja quedarien obertes les inscripcions dels tres segments, permetent a qualsevol empresa de 0 a 50 treballadors sol·licitar la subvenció.

  • Segment I: Per a empreses de 10 a 50 empleats, el benefici és de 12.000 €.
  • Segment II: Per a empreses de 9 a 3 empleats, el benefici és de 6.000 €.
  • Segment III: Per a autònoms o empreses de 0 a 2 empleats, el benefici és de 2.000 €.

A Moneder, com a Agents Digitalitzadors, i estem capacitats per a tramitar la subvenció, aquest servei no té càrrec i és una opció molt recomanable per a evitar errors.

Així mateix, estem preparats per a oferir, una vegada aprovat el Kit, les solucions digitals que cada empresa necessiti.

Algunes de les solucions disponibles a escollir són:

  • Gestió d’una xarxa social per un any
  • Desenvolupament d’una pàgina web
  • Desenvolupament d’un e-commerce
  • Posicionament orgànic en cercadors (SEO)

Per a més informació, envia’ns un mail a info@moneder.com.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.