Moneder desenvolupa un MarketPlace “B2B” per l'Ajuntament de Solsona

Toda la información de Moneder a tu alcance.
18 de novembre de 2022
Marketplace | Notícies |
MarketPlace Solsona

Un nou projecte ens omple d’il·lusió. A Moneder estem treballant en el desenvolupament d’un MarketPlace “B2B” per l’Ajuntament de Solsona.

El municipi  ha decidit digitalitzar els processos de compra i venda de productes locals, a través d’una plataforma en línia.

Fins ara, les transaccions entre els productors agrícoles i els comerços o restaurants de la zona es feien a través de trucades telefòniques. Amb el nostre MarketPlace, les compres es podran fer a través de la web, agilitzant i actualitzant la manera de comercialitzar els productes “Quilòmetre 0”.

Al mateix temps, amb la premissa de la sostenibilitat i la inclusió, l’Ajuntament de Solsona està gestionant un sistema de transport per a poder dur a terme la logística que comporta aquest projecte.

Actualment, el MarketPlace es troba en la fase on productors han de donar-se d’alta i carregar els seus productes en la intranet, col·locant una imatge, referències i preus.

Pots anar coneixent als protagonistes d’aquest projecte en aquest lloc web productedaqui.cat, allí trobaràs informació de cada productor, i material audiovisual on s’aconsegueix apreciar la qualitat dels productes que comercialitzen.

Esperem aviat estrenar aquest MarketPlace “B2B” i que aquest sistema pugui ser implantat en més municipis.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.