Aconsegueix una botiga en línia gratuïta amb Moneder

Toda la información de Moneder a tu alcance.
29 de novembre de 2022
Ecommerce | Notícies |
Ecommerce gratis

Les compres per internet faciliten la vida dels consumidors, sobretot en els últims anys. Per aquesta raó, a Moneder creiem que és fonamental que un comerç físic també tingui la seva botiga en línia, on pugui vendre els seus productes o serveis.

Des d’aquesta convicció, llancem la possibilitat que qualsevol comerç d’Espanya pugui aconseguir el seu Ecommerce de manera gratuïta fent clic en aquest enllaç: moneder.shop.

En el cas dels comerços que ja formen part de la plataforma de fidelització i tenen condicions d’ús de Moneder, poden accedir a aquest enllaç des de la intranet de l’entitat gestora, com es pot observar a la següent imatge:

Crea tu ecommerce

A més, en formar part de la plataforma de fidelització Moneder, els seus clients compartiran gratificacions a la botiga física i a la botiga en línia. També podran pagar amb els euros Moneder adquirits amb la targeta de fidelització.

Quines són les condicions per a obtenir nostre Ecommerce?

Tal com diu a la pàgina, sobre les vendes de la botiga en línia s’aplicarà una comissió del 3% + IVA i es realitzaran les liquidacions cada 15 dies. Així mateix, des de Moneder ens encarreguem del transport a través de Correus.

Què passa si el comerç desitja treballar amb el seu propi TPV i estalviar-se aquest 3% de comissió?

Aquesta opció també és possible, d’aquesta manera el comerç podrà triar la seva pròpia agència de transport i el seu domini, del tipus “nombre_que_tu_elijas.com”.

Per a optar per aquesta proposta, indiquem que es comuniquin via mail a comercial@moneder.com, i amb molt de gust li buidarem els seus dubtes.

El comerç pot fer ús del Kit Digital per tenir un Ecommerce més personalitzat

Si el comerç vol tenir una botiga en línia més personalitzada, a Moneder li donem la possibilitat de desenvolupar-li un Ecommerce amb més prestacions, 100% subvencionat, mitjançant l’ajuda del Kit Digital.

A Moneder som agents digitalitzadors, per la qual cosa ens encarreguem de tot.

Els comerços són a temps de digitalitzar els seus negocis. Per més detalls, seguim en contacte a través del nostre correu o en les nostres xarxes socials.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.