Els ajuntaments de Cubelles i Cunit aposten per Moneder

Toda la información de Moneder a tu alcance.
4 de maig de 2020
Notícies |
Cubelles-Cunit pe con pe monederios

Els ajuntaments de Cubelles i Cunit, volen facilitar la digitalització del comerç local per tal de millorar la competitivitat del petit comerç i el seu posicionament a la xarxa, per això, han confiat i apostat pel sistema de fidelització i comunicació Moneder, per tirar endavant l’APM Comerç un cop finalitzi l’estat d’alarma pel coronavirus.

L’APM Comerç els ajudarà a fidelitzar els clients, aconseguir una comunicació corporativa, consultar i geolocalitzar a tots els comerços, serveis i associacions registrades de Cubelles i Cunit, entre d’altres. A més, també comptarà amb un canal de notícies per als dos ajuntaments i associacions de comerços, on cada comerç o entitat registrada tindrà habilitat per realitzar comunicacions amb els seus clients.

Aquesta proposta compta amb el suport de les Associacions de Comerç de Cubelles (AHCC) i de Cunit (ACEC), que col·laboraran activament amb aquest sistema de fidelització.

Amb Moneder, podran gratificar els seus clients, oferir descomptes i promocions i treballaran amb euros d’establiment, on els clients rebran euros o bonificacions dels comerços que només podran utilitzar en el mateix comerç que els atorga. La incorporació a la plataforma serà totalment gratuïta.

Google Play app store

 

 

 

https://penedesmaritim.moneder.cat/ 

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.