Som Comerç TGN, una eina per tornar a començar

Toda la información de Moneder a tu alcance.
25 de maig de 2020
Notícies |
Comerc herramienta

A causa de la crisis de la COVID-19 i la gran necessitat de digitalització dels comerços i la conveniència de mostrar unitat sectorial per afrontar el problema global, l’Ajuntament de Tarragona aposta per donar resposta al problema creant l’App SOM COMERÇ TGN.

L’Ajuntament de Tarragona ha començat a treballar amb l’App Moneder on els comerços de la ciutat i associacions de comerciants s’hi poden apuntar, i més endavant, quan hi hagi una massa suficient d’establiments adherits, s’obrirà a tota la ciutadana per gaudir dels avantatges que ofereix l’App.

La consellera de Comerç, María José López, afirma que “aquesta eina permetrà als comerços donar a conèixer els seus serveis i productes i facilitarà la promoció a través de les xarxes i així, millorar la comunicació amb els clients”.

Les accions de dinamització de l’App es duran a terme tot l’any i es basen en 9 eixos temàtics juntament amb activitats mensuals programades. L’App, facilitarà la venda i estarà disponible per a tots els dispositius mòbils.

Què és l’APP Som Comerç TGN?

  • És una plataforma de fidelització de clients basada en una aplicació́ mòbil, que també tindrà associada una pàgina web.
  • Es poden inscriure establiments de comerç̧, serveis comercials i de restauració que estiguin establerts a la ciutat de Tarragona. Això inclou petits comerços, cadenes i franquícies, perruqueries, tallers mecànics, agències de viatge, bars, restaurants, etc.
  • La inscripció a l’aplicació és gratuïta, però tots els establiments que vulguin formar-ne part hauran de fer una formació obligatòria i mantenir la fitxa del negoci sempre actualitzada.


Google Play app store

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enllaços externs a notícies relacionades a l’App de Som Comerç TGN:

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.