4 raons per les quals fidelitzar als teus clients és clau per al'èxit del comerç de proximitat

8 de febrer de 2023
Notícies |
4 razones por las que fidelizar a tus clientes es clave para el éxito del comercio de proximidad

Els beneficis de fidelitzar als clients pel comerç de proximitat són múltiples i poden marcar la diferència en la sostenibilitat i l’èxit a llarg termini d’un negoci. A continuació, es descriuen alguns dels avantatges més importants de fidelitzar als clients per al comerç de proximitat:

  1. Major lleialtat: Quan un client se sent valorat i atès de manera personalitzada, és més probable que torni a visitar el negoci i recomani el mateix a altres persones. Això pot ajudar a augmentar la seva lleialtat i a fomentar la reputació del negoci.
  2. Més rendibilitat: Els clients fidels solen gastar més quantitat de diners en un comerç i fer compres més freqüents. Això pot contribuir a augmentar la rendibilitat del negoci a llarg termini.
  3. Major visibilitat: Els clients lleials també poden ajudar a difondre la paraula sobre el comerç a través de xarxes socials i boca a boca, la qual cosa pot augmentar la visibilitat del negoci i atreure a noves persones que possiblement compren.
  4. Més estabilitat: Els clients fidels proporcionen una base sòlida i estable d’ingressos per al negoci, la qual cosa pot ajudar a minimitzar els alts i baixos de la demanda i a augmentar l’estabilitat a llarg termini.

En resum, fidelitzar als clients és essencial per al comerç de proximitat, ja que pot ajudar a augmentar la lleialtat, la rendibilitat, la visibilitat i l’estabilitat del negoci. És important recordar que fidelitzar als clients no és una cosa que succeeixi de la nit al dia, sinó que requereix un esforç constant per part del negoci per a oferir un servei excepcional i una experiència de compra positiva.

També et pot interessar:

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.