Oberta la convocatòria per sol·licitar les subvencions 2018 per a entitats del comerç, serveis, artesania i moda

Toda la información de Moneder a tu alcance.
19 de juliol de 2018
Subvencions |
Subvenciones para el comercio
El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, ja ha obert la convocatòria per sol·licitar les subvencions 2018 (9 de juliol – 14 d’agost) amb una dotació de 7 milions d’euros per a entitats del comerç, serveis, artesania i moda.

El programa inclou 8 línies d’ajut orientades al foment en les accions col·lectives d’entitats i associacions, la transformació digital del comerç, la implantació de nous comerços en locals buits i millora comercial, la internacionalització de la moda, i la promoció i comercialització i la millora de la gestió de l’empresa artesana.

A continuació us informem sobre el Programa per a la competitivitat de l’empresa a través de les entitats.

L’objectiu d’aquest programa és impulsar la competitivitat de les empreses a través de les entitats mitjançant programes de dinamització comercial en zones urbanes, potenciant el comerç de proximitat i els mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

Els requisits que presenta el programa són els següents:

  • La inversió mínima subvencionable sigui de 3.000€, excloent les despeses de gestió i estructura.
  • Tenir com a mínim un projecte que inclogui els objectius a aconseguir i els indicadors per mesurar l’impacte.

 

Tipologia d’accions subvencionables (entre d’altres):

  • Àmbit 1: creació de pàgines web, creació o millora de la comunicació a les xarxes socials, Apps, sistemes de digitalització de la publicitat o similars.
  • Àmbit 2: difusió i comunicació de l’oferta comercial, activitats de promoció del comerç, activitats de fidelització dels clients, millora del mix comercial, assistència a fires per promoció a l’entitat.

Des de Javajan (www.javajan.cat) i Moneder (www.moneder.cat) us podem ajudar en qualsevol acció dels àmbits 1 i 2, sobretot en la fidelització dels clients utilitzant la completa i fiable plataforma Moneder.

Quantitats subvencionables:

Aquest programa, té fins el 50% del cost de les accions subvencionables, amb un màxim de 23.000€, més el 15% de les despeses de gestió i estructura, amb un màxim de 3.000€.

En el cas d’associacions dels mercats i les centrals de compra o cooperatives, el límit màxim és 8.000€ més el 15% de les despeses de gestió i estructura, amb un màxim de 3.000€.

Més informació i suport

Sol·licita la subvenció a través d’aquest enllaç: http://ow.ly/IvTy30l2pIU 

Si voleu més informació o pressupost d’alguna de les accions subvencionables, contacteu-nos al 902 198 366 o 938 517 346 o per correu electrònic a info@javajan.com

Per més informació sobre les subvencions podeu consultar els següents enllaços:

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.