Vídeos-tutorials per als comerciants de Moneder

27 de juny de 2018
Solucions Moneder |
Videos tutoriales
La plataforma Moneder permet incrementar i fidelitzar els clients dels comerços d’un municipi, d’una associació de comerciants, d’una cadena de franquícies, d’un centre comercial, entre d’altres.

Ofereix beneficis pels clients, com ara que el client rep gratificacions amb cada compra realitzada, té diverses maneres per identificar-se en un comerç i disposa d’una APP gratuïta i una intranet web on pot consultar les promocions properes, comerços adherits, etc.

Pel que fa als beneficis pels comerços, el comerciant millora el benefici del seu negoci, incrementant i fidelitzant els seus clients amb gratificacions. A través de la plataforma el comerciant pot, identificar els clients i gratificar-los, crear targetes regal per a comprar al comerç, publicar promocions a l’APP i al web del municipi, etc.

És per això, que a partir de tots els avantatges que ofereix Moneder, s’ha realitzat dos vídeos-tutorials per als comerciants sobre el funcionament de la plataforma de fidelització Moneder:

 

En els vídeos es pot veure el funcionament bàsic de la plataforma: com ara el registre dels usuaris, la identificació i gratificació dels clients, la configuració del percentatge de gratificació,…

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.