Estem preparant la nova funcionalitat de geo-marketing de Moneder

Toda la información de Moneder a tu alcance.
7 de setembre de 2017
Solucions Moneder |
la nova funcionalitat de geo-marketing
Amb la voluntat de millorar i de facilitar al màxim les gestions a clients i establiments que utilitzin el sistema de fidelització, estem preparant noves funcionalitats per Moneder, com la de Geo-marketing, amb la que podreu tenir una informació molt interessant sobre la localització dels vostres clients, i preparar al moment estratègies per poder-los atreure el vostre negoci i així augmentar les vendes.

Amb la nova funcionalitat de geo-marketing del sistema de fidelització Moneder podreu:

 Descobrir fluxos de mobilitat dels vostres clients o compradors potencials, i visualitzar on es troben en qualsevol moment o interval de temps mitjançant mapes de calor (a dins del vostre negoci o a tot el món). Mesurar les audiències a les vostres ubicacions i a les dels vostres competidors.

 Definir àrees o geo-fences (usuari requereix tenir activat GPS), activar beacons (usuari requereix tenir activat Bluetooth) o donar d’alta wifis properes (l’usuari requereix tenir activat Wifi) per a oferir als vostres usuaris (o un subgrup d’aquest) experiències de proximitat sorprenents:

  • Enviar notificacions push als mòbils dels usuaris que transitin per prop del vostre negoci, o que es trobin a una localització predeterminada a dins o fora del vostre negoci, presentant ofertes atractives o missatges personalitzats i enriquits que els animin a comprar.
  • Mesurar la conversió de les anteriors campanyes, visualitzar l’audiència aconseguida i veure com responen els vostres usuaris a les vostres comunicacions.
  • Permetre que l’usuari utilitzi l’APP de Moneder per a identificar-se automàticament en el vostre comerç sense que necessiti escanejar el vostre codi QR.

  Supervisar com interactuen els vostres usuaris amb l’APP. Mesurar el creixement de l’ús de l’APP i els patrons d’ús de l’aplicació.

 Analitzar les dades demogràfiques de la vostra base d’usuaris i les tecnologies que utilitzen. Explorar països d’origen, idiomes parlats, regions més visitades, ciutats, carrers i molt més.

Si és certa l’expressió que “la informació és poder”, amb aquesta nova funcionalitat la vostra influència augmentarà tant com les vendes que fareu!

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.