En breu Moneder disposarà de ticket-marketing

Toda la información de Moneder a tu alcance.
21 de setembre de 2017
Solucions Moneder |
Ticket marketing
Com que sabem que el temps en el vostre negoci és un factor crític i no es pot perdre, estem preparant un nou sistema de ticket-marketing pel sistema Moneder.

Amb el ticket-marketing podreu fidelitzar els vostres clients i entregar-los gratificacions sense necessitat d’identificar-los o realitzar cap acció addicional. Javajan instal·larà i configurarà al TPV del vostre comerç un software (o hardware) de ticket-marketing  que realitzarà el següent procés sense la vostra intervenció:

1.- El software llegirà la informació de cada tiquet de venda que el TPV envií a imprimir.

2.- El software “llegirà” el tiquet, i enviarà l’import total i el tiquet en pdf  a la plataforma de fidelització Moneder.

3.- El software modificarà el tiquet de venda, imprimint al final un codi QR i un missatge del tipus: “Escaneja aquest QR amb l’APP de Moneder i acumula X€ de descompte per a la teva propera compra. A més, podràs consultar aquest tiquet sempre que vulguis a la teva compta d’usuari de Moneder”

4.- Per cada client que escanegi el codi QR dels tiquets, automàticament es registrarà la venda a la plataforma de fidelització Moneder i el client acumularà automàticament els punts o gratificacions econòmiques configurats pel vostre comerç.

5.- Quan un client vulgui descomptar-se els euros de gratificació acumulats, ho indicarà a l’App Moneder abans de pagar al comerç i mostrarà al comerciant el codi QR generat. Amb una APP de comerç o amb l’aplicació web de Moneder, podreu visualitzar i validar ràpidament l’import a descomptar.

Com a comerciant, seguireu disposant d’un accés a la intranet de la plataforma de fidelització Moneder per a realitzar campanyes, consultar estadístiques, operacions i usuaris, i la resta de funcionalitats que posem al vostre abast.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.