Marketplace per Tarragona

Toda la información de Moneder a tu alcance.
15 de juny de 2021
Marketplace | Solucions Moneder |
Compra en Tarragona

Javajan, Moneder i L’Ajuntament de Tarragona hem creat una web per incentivar la digitalització del comerç local.

Som Comerç (Market TGN) és un projecte, el qual hem programat a Javajan i hem llicenciat a Moneder i és el fruit de l'acord amb l’Ajuntament de Tarragona, per tal de dur a terme un Marketplace que faciliti als comerciants locals a vendre els seus productes per internet, de forma fàcil, còmoda i segura. Aquest Marketplace té un punt diferencial de la resta, ja que està molt ben enfocat a donar importància al comerç/botiga; fet que d’altres Marketplaces sovint obvien i només es centren en el producte. 

Aquest Marketplace permet als comerciants exposar els seus productes d’una manera ordenada, clara i senzilla, de manera que els compradors habituals poden trobar tot el que necessiten de forma ràpida, des de l’ordinador, tablet o telèfon mòbil. Utilitzant el cercador, poden trobar tot allò que busquen, i a través de les diferents categories dels productes, poden filtrar la seva cerca.

Som comerç és un portal totalment accessible per a tota mena de públic, ja vulgui comprar o vendre. La seva organització, disseny i estructura és ideal per complir el seu objectiu; fer costat al comerç local.

Un gran nombre de comerciants de Tarragona ja formen part del llistat del Marketplace, i ja estan venent els seus productes. Aquest format de venda permet a tots els venedors locals ampliar els seus negocis després que la crisis sanitària els dificultés la venda a nivell presencial. Aquesta és una solució tant pel venedor com pel client.

Cada cop són més els venedors que se sumen al projecte i des de Javajan i Moneder, estem orgullosos de formar part de l’equip que ha ajudat a tirar endavant tan necessari projecte.

Descobriu per vosaltres mateixos aquest fantàstic Marketplace fent clic aquí. Podeu seguir també totes les novetats per Twitter.

Per visualitzar articles relacionats podeu fer clic als següents enllaços: 

 

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.