Coneix les novetats de Moneder

Toda la información de Moneder a tu alcance.
29 de gener de 2019
Solucions Moneder |
Aquesta és una notícia dirigida als comerciants de la plataforma Moneder, tot i que també és interessant per a les associacions, ja que estem introduint noves millores i noves funcionalitats per seguir millorant la plataforma de fidelització.

Com a usuaris de la plataforma de fidelització Moneder (associacions o comerços no associats) us anunciem les darreres millores que hem implantat a Moneder, les quals estaria bé que expliquéssiu als vostres comerços associats:

Millores a pantalla de venda versió PC:

 • Opció de canviar el percentatge de gratificació amb cada venda. Per una venda puntual, el comerciant pot  incrementar o reduir el percentatge de gratificació.

gratificació

 • Opció de posar comentaris als clients. Quan es torni a identificar el client, el comerciant veurà el comentari introduït anteriorment i podrà actualitzar-lo.

 width=

 • Opció de descriure els clients amb etiquetes que cada comerç pot definir segons les seves necessitats. Des de la pantalla de venda es poden veure i assignar les etiquetes als clients del tipus “bon client”, “fer descompte”, “vigilar”,…  (des de Gestió / paràmetres de botiga, es poden crear les etiquetes identificatives de client).

 • Millora molt important per aquells establiments alimentaris que utilitzin balances que generen tiquet amb un codi de barres (el codi de barres ha de contenir l’import de la venda).
  Aquests establiments, si utilitzen la versió tablet amb un lector de codi de barres, poden realitzar tota l’operativa amb només 2 lectures de codis de barres:

  • Sobre targeta de fidelització,
  • Sobre tiquet de balança (i es finalitza la venda).

 

Procés per a utilitzar la funcionalitat:

 1. Accedir a  Gestió / paràmetres de botiga
 2. Seleccionar check box “Utilitzar lectura de codi de barres de tiquet de bàscula en versió tablet” — Aquesta funcionalitat s’aplicarà en els pròxims dies (encara no està activada). 
 3. A continuació definir les longituds del codi de barres i la posició de l’import (configurat per defecte amb els valors estàndards)
 4. Accedir a versió tablet de la venda i (sense clicar a sobre cap botó), llegir amb lector la targeta de fidelització i a continuació el tiquet generat per la bàscula.

Estem a la vostra disposició per poder-vos ajudar i resoldre qualsevol dubte o pregunta.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.