Sessions de formació per a comerços i associacions

Toda la información de Moneder a tu alcance.
24 d'octubre de 2018
Notícies |
Formacion para los comercios
A Moneder us oferim l’opció de realitzar sessions de formació individuals o grupals per a comerços i associacions. 

 

  • Sessió grupal de formació bàsica a comerços: Identificar al client, vendre al client, gratificar al client, registrar un client.
  • Sessió grupal de formació avançada a comerços: Repassar processos de venda, assignar noves targetes a clients, identificar els clients amb l’APP, crear targeta regal, configurar dades de l’establiment, consultar i descarregar moviments, consultar estadístiques, crear promocions a l’APP, crear filtres de clients, enviar newsletters als clients, editar la informació del comerç que es mostra a l’APP.
  • Sessió grupal de formació avançada a associació: Gestionar els comerços, girar rebuts i transferències automàtiques, consultar i extreure moviments, consultar i extreure clients, crear promocions i notícies per a l’APP de l’associació, sortejar xecs regal i vals de descompte, crear filtres de clients, enviar newsletters als vostres clients, editar la informació del vostre comerç que es mostra a l’APP.
  • Sessió individual de formació bàsica a comerços: Es dedicaran 4 hores d’un matí o una tarda a formar individualment a 8 comerços amb una dedicació mitjana de 30 minuts per comerç.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.