La targeta VIBA ja està en funcionament

Toda la información de Moneder a tu alcance.
6 de novembre de 2018
Notícies |
El passat dilluns va començar a funcionar la targeta Viba.Barcelona pels comerços de proximitat. Està operativa al Mercat de Sant Antoni, els encants de Sant Antoni i establiments de l’eix Sant Antoni Comerç.

És una targeta que es pot obtenir en format físic, digital o a través de l’aplicació mòbil. Aquesta ofereix una avantatja mínima d’un 1% de la compra de cada client, tot i que els comerços poden incrementar aquest percentatge, oferint promocions i/o ofertes en dies especials.

Els usuaris poden consultar el saldo de la targeta, el directori d’establiments que accepten aquesta targeta, les ofertes i promocions disponibles, i a més, tenen disponible un servei de comunicació perquè puguin rebin informació dels comerços on compren.

El president de la Fundació Barcelona Comerç, Salva Vendrell, va mencionar: “S’ha treballat perquè l’eina de Viba Barcelona sigui molt intuïtiva, per tal que la puguin utilitzar comerciants de totes les edats i que el públic en general li resulti fàcil fer-la servir, tant per pagar com per poder operar amb ella”.

A continuació us presentem els enllaços de premsa:

Europapress: http://ow.ly/onsB30mvOy1
elPeriódico: http://ow.ly/70jY30mvOzv
LaVanguardia: http://ow.ly/5EVU30mvOAC
Betevé: http://ow.ly/MXx030mvOBJ
20Minutos: http://ow.ly/g8ob30mvOD6

 

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.