Next Generation llança noves subvencions per a comerços i associacions de comerciants

Toda la información de Moneder a tu alcance.
15 de desembre de 2022
Notícies | Subvencions |
Next Generation lanza nuevas subvenciones para comercios y asociaciones de comerciantes

L’impuls digitalitzador continua gràcies a les noves ajudes provinents dels fons de la Unió Europea Next Generation, destinades a comerços i associacions de comerciants.

El passat 29 de novembre es van publicar les bases reguladores d’aquestes subvencions, l’objectiu de les quals és impulsar la competitivitat i la modernització a través de la transformació digital i sostenible de les petites i mitjanes empreses.

Podran ser beneficiades:

  • Les persones professionals autònomes donades d’alta en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms titulars d’un establiment de comerç al detall.
  • Les petites i mitjanes empreses titulars d’un establiment de comerç al detall, donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques.
  • Les entitats territorials, gremis i entitats sectorials de comerç sense ànim de lucre i les associacions de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

En l’àmbit de les empreses de comerç, la persona beneficiària ha de tenir com a mínim un establiment a peu de carrer a Catalunya.

Segons va indicar la CCAM, quedaran excloses les empreses fabricadores i majoristes que no realitzen venda al detall.

En l’àmbit de les entitats i associacions de comerç, la subvenció estarà destinada a la millora de l’atenció, relació i coneixement dels consumidors i la seva fidelització. També, en la inversió en canals digitals de les associacions i publicitat. A més, serà subsidiada l’adquisició de mobiliari tecnològic i eines tecnològiques per a l’establiment físic.

L’ajuda atorgada té el caràcter d’import màxim i consistirà en una aportació única per beneficiari de fins al 80% de les despeses subvencionables, amb un màxim de 75.000 euros i amb una inversió mínima de 2.000 euros.

Des de Moneder, com a empresa proveïdora de solucions digitals, estem a la disposició de les associacions de comerciants i comerços al detall, per a brindar aquests serveis.

Per a més informació, envia’ns un correu a info@moneder.com.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.