Implementació Moneder a Santa Coloma de Gramanet

Toda la información de Moneder a tu alcance.
10 de setembre de 2019
Notícies |
Santa Coloma de Gramanet

Una de les darreres implementacions de la targeta de fidelització Moneder ha sigut a Tot a mà – L’agrupació Comerç i Indústria de Santa Coloma (totama.cat), que compta amb una quarantena d’establiments locals per oferir promocions i descomptes als titulars de la targeta.

Aquesta implantació és un cas especial en comparació la resta, ja que l’Agrupació utilitzava des de feia temps un sistema de fidelització de la competència, i ha vist en Moneder els avantatges d’una plataforma en constant evolució i gran flexibilitat en la parametrització. Tot i això, el traspàs de totes les dades (targetes, clients, comerços, saldos i compres passades) ha estat un procés laboriós i complex.

D’altra banda, l’Agrupació ens ha demanat una innovació que hem posat a l’abast de totes les noves associacions: els clients poden rebre les dades d’accés i de regeneració de contrasenya a través d’un SMS, a més de correu electrònic, essent aquest últim opcional.

Amb la Targeta Ciutat, els clients poden acumular euros de gratificació amb cada compra realitzada, tenir una llista actualitzada dels comerços adherits, consultar les gratificacions i promocions, etc.

El registre com a client és gratuït i es pot realitzar descarregant l’APP de Tot a mà: http://totama.cat/app/

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.