ALCABAS, L'APOSTA D'ALCANAR PEL SEU COMERÇ LOCAL

Toda la información de Moneder a tu alcance.
21 d'abril de 2021
Notícies |
Alcabas comercio local

Ens complau compartir amb tots vosaltres que la família Moneder continua creixent. Aquesta vegada és Alcanar, el municipi que ha dipositat la seva confiança en la nostra plataforma amb l’objectiu de donar una empenta al comerç de proximitat, que donada la situació actual, sens dubte és d’agrair.

A partir d’ara, els gairebé deu mil habitants d’aquesta població de la comarca del Montsià, a la província de Tarragona, ja poden realitzar compres a les botigues dels seus conciutadans i ser gratificats per realitzar-les. Amb €uros, amb punts……

Targetes de fidelització, de regal, precarregades… són només una representació del ventall d’opcions que s’obre amb la implantació de Moneder als ciutadans d’Alcanar, Alcanar-Playa, Las Casas de Alcanar y la Selleta.

No obstant això, també disposen d’una App personalitzada el nom de la qual ALCABAS, resulta premonitori, i que els servirà entre moltes altres coses per a estar a l’última sobre les notícies i agenda que tenen lloc al seu municipi, per a conèixer al detall quines promocions hi ha en marxa a les botigues que governen els seus carrers, la seva ubicació exacta, els seus horaris… per a consultar el seu saldo sempre que vulguin i per a realitzar compres presencials directament des de l’App.

A més a més, també disposaran d’un Marketplace propi vinculat a la plataforma i a l’App, des del qual no sols els CANAREUS/ES podran realitzar compres en línia sense moure’s del sofà, sinó que a més, n’estem convençuts, resultarà ideal perquè aquells estiuejants habituals d’aquesta zona que no tenen ganes d’esperar a un nou estiu per a gaudir dels productes d’aquest peculiar municipi de mar, en puguin fer sempre que vulguin mitjançant l’esmentat Marketplace.

Sens dubte, la cirereta del pastís per a una aposta que l’Ajuntament d’Alcanar posa en marxa i que per descomptat, esperem i desitgem que es consolidi en benefici de tots els habitants del Municipi.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.