ACTIVA SALAMANCA, NO PODRÀS DEIXAR DE CONSULTAR EL MÒBIL

Toda la información de Moneder a tu alcance.
4 de març de 2021
Notícies |
Activa salamanca

Així és, Salamanca, municipi de la comunitat de Castella i Lleó, bressol de personatges il·lustres com ara Antonio de Nebrija, Cristobal Colón, Fernando de Rojas, Beatriz Galindo o Miguel d’Unamuno entre molts altres… i la universitat del qual, en actiu, és la més antiga d’Espanya, també ha decidit utilitzar la plataforma Moneder perquè els salmantins i salmantines uneixin les seves forces i així aconseguir que el seu comerç local, pugui fer front a la irrupció del comerç digital.

Per fer-ho possible, Moneder ha desenvolupat una App personalitzada, ACTIVA SALAMANCA, mitjançant la qual els charros i charras són gratificats amb €uros en realitzar compres a les seves botigues de sempre. On ja sigui amb el seu DNI, telèfon, nom o fins i tot mitjançant targetes de fidelització o mitjançant la pròpia App, s’identifiquen o donen d’alta com a clients i gaudeixen de les atractives promocions que Ajuntament, entitats i comerç posen a la seva disposició i que estan fent, que Amazon, ja tremoli.

Vídeo promocional App Activa Salamanca

Bons de bescanvi, vals de descompte (welcome packs), i la possibilitat de tenir a mà, les ubicacions, xarxes socials, telèfons, webs i molt més en relació als establiments de Salamanca, estan aconseguint que Activa Salamanca s’estigui consolidant amb passes de gegant.

Poder consultar el teu saldo quan vulguis, que t’informin sobre el que et queda mensualment, per SMS o per email, conèixer de primera mà en quines entitats municipals pots canviar aquest saldo, estar al dia de tot el que passa a la ciutat,  i el fàcil accés a opcions de realitzar “compres des de casa” fan que el comerç de proximitat dia a dia estigui reforçant els seus llaços amb els seus conciutadans per a units, fer de Salamanca una ciutat més Activa que mai.

L’Ajuntament de Salamanca ha confiat en Moneder perquè el seu comerç local es reinventi i ara no queda una altra que estar a l’altura. El repte és enorme, però la il·lusió que ens mou, més. Molt més.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.