Targeta Més Ripollet

Toda la información de Moneder a tu alcance.

Targeta més Ripollet:

El comerç de proximitat de Ripollet premia les teves compres!

La Targeta Més!, la targeta de Ripollet, és una targeta de descomptes, promocions i sortejos dels comerços de la ciutat. Una única targeta plena d’avantatges amb la qual obtindràs descomptes i punts quan facis les teves compres als comerços adherits. En identificar-te com a persona usuària de la Targeta Més, participaràs automàticament en sortejosi avantatges addicionals per gaudir de Ripollet, de la seva oferta cultural i d’oci familiar.

Com funciona la Targeta Més:

Per cada compra que facis, aconsegueixes un descompte que s’acumula a la teva targeta per utilitzar-lo en futures compres en el mateix establiment. També pots aconseguir gratificacions en punts que podràs acumular i bescanviar per productes, serveis i obsequis. Cada comerç estableix el percentatge i els punts addicionals. Consulteu-ne els adherits i les seves gratificacions a l’apartat Establiments de l’App. 

L’App:

Amb l’aplicació de la Targeta Més!, la targeta de Ripollet, podràs consultar, localitzar o comunicar-te amb tots els comerços adherits, consultar el percentatges i/o punts addicionals, saber quin és el saldo que tens a cada establiment on has comprat i conèixer les promocions i les últimes notícies de la Targeta.

Ripollet (Barcelona).
Enllaç Apple store App: Targeta més Ripollet
Enllaç Google play App: Targeta més Ripollet

Solucions Moneder contractades:

Pagament

Fidelització

Informació

Comunicació

Suport

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.