Moneder incorpora millores a la plataforma

Toda la información de Moneder a tu alcance.
18 de març de 2019
Solucions Moneder |
Mejoras en los Servicios

Nova publicació per informar-vos de les darreres millores de la plataforma de fidelització Moneder com a usuaris de la plataforma (associacions o comerços no associats):

  • Modificació d’operacions des de la intranet d’associació. En cas d’error, a partir d’ara els comerços poden sol·licitar a l’associació que rectifiqui una operació realitzada. En el llistat d’operacions, l’associació pot modificar l’import d’una operació, % i import cobrat de cada operació, recalculant-se el saldo de client i de comerç. Totes les rectificacions registren un històric amb l’operació original.
  • Millora de les funcions de regeneració de contrasenyes de clients i comerços, unificant totes les funcionalitats en una única funció API.
  • Personalització de les condicions d’ús (no aplicable a VIBA): Des de la intranet d’associació, podeu pujar les vostres condicions d’ús d’utilització de la plataforma de fidelització per part de clients, unes condicions d’ús que hauríeu de personalitzar per a la vostra associació. Tots els usuaris que es registrin en paper, han d’acceptar les vostres condicions d’ús, d’aquesta manera Moneder només és responsable de gestionar les dades que proporciona l’associació.

 

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.