Presentada la targeta de fidelització del Comerç del Foix

Toda la información de Moneder a tu alcance.
4 de març de 2020
Notícies |
Tarjeta de fidelizacion de comercios

L’Associació de comerciants Comerç del Foix activarà dilluns dia 9 de març la seva targeta de fidelització per a tots els clients de l’associació i poder-los gratificar per a les seves compres en tots els comerços adherits.

Primerament, l’Associació comptarà amb 28 establiments adherits de Santa Margarida i els Monjos, i posteriorment, passaran a ser 51 establiments. Treballaran amb euros d’associació, on els clients rebran euros dels comerços que podran utilitzar-los en qualsevol comerç.

A més, els clients dels comerços podran accedir a l’APP per consultar el llistat de comerços del Foix, la seva posició en un mapa, les promocions que ofereix cada comerç, entre altres avantatges. També podran connectar-se a un comerç escanejant el codi QR i rebre gratificacions en forma de punts o euros.

Finalment, durant la presentació de la targeta, el dinamitzador de Comerç del Foix, Joan Antoni Calaf, va afirmar que “l’App els ajudarà a modernitzar i afrontar els nous canvis tan importants que estan per venir en el comerç al segle XXI”.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.