Setmana del comerç 2018 - Sant Sadurní d'Anoia

Toda la información de Moneder a tu alcance.
3 de maig de 2018
Notícies |
Sant Sadurni Danoia
La Setmana del comerç, és una iniciativa que té per objectiu apropar eines al sector comercial per millorar la seva competitivitat i esdevenir un espai de debat i intercanvi de coneixements entre els assistents.

Durant la setmana del comerç, el Consorci de Comerç i Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) va presentar un interessant vídeo sobre l’èxit que té l’associació Som Sant Sadurní fidelitzant els clients amb la plataforma de fidelització moneder.cat. Durant el vídeo es pot veure com la targeta local és utilitzada en diferents establiments que utilitzen diferents suports, destacant la flexibilitat del sistema de Moneder.

Al final de l’homenatge de la targeta local, el Director de l’empresa Incognos, Daniel Lafuente, va realitzar un estudi sobre l’ús de la targeta client l’any 2017, on va exposar dades com ara: un terç de la població major d’edat de Sant Sadurní utilitza regularment la targeta, amb un total de més de 5.000 usuaris actius.

A continuació, us adjuntem l’enllaç per visualitzar el vídeo que es va presentar: https://www.facebook.com/somsantsadurni/videos/1627681583935393/

SomSantSadurni

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.