Santa Maria del Camí, nova incorporació a Moneder

Toda la información de Moneder a tu alcance.
16 de juny de 2020
Notícies |
SantaDel del Cami

La plataforma de fidelització Moneder ja compta amb una nova incorporació a la seva plataforma, i aquest cop, ha estat Santa Maria del Camí, amb la targeta Santa Maria del Camí, comerciants i serveis per promoure el comerç a la ciutat.

Els clients, turistes i habitants de “Santa Maria del Camí” poden consultar el llistat de comerços i negocis del seu municipi, la seva posició en un mapa (juntament amb la geoposició de l’usuari per a consultar negocis propers), les promocions que ofereixen, notícies d’interès de les entitats del municipi, entre altres.

Els clients poden registrar-se a través de l’APP per tal d’acumular gratificacions en forma de punts o euros en els comerços que vagin a comprar. Els clients poden consultar els saldos acumulats en cada establiment i els moviments que han generat aquests saldos. A més, els clients es podran identificar en un comerç escanejant el codi QR de l’establiment, establint-se una connexió entre comerç i client, permetent-li controlar l’estat de la transació i els premis aconseguits.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.