NOVES MODALITATS DE SORTEJOS

Toda la información de Moneder a tu alcance.
6 de juliol de 2022
Notícies | Solucions Moneder |
Maneras de realizar sorteos

Vinga va, que venim amb notícies fresques per ajudar a contrarestar la calor.

Des d’aquest passat dilluns,  a Moneder,  ja existeixen fins a quatre maneres de fer sortejos. Sí, sí, quatre, heu llegit bé. Les novetats són les opcions 3 i 4, però ja que hi som, que us sembla si fem un repàs a totes elles?

 1. Sorteig import de la compra:
  • Aquesta funcionalitat permet sortejar la devolució parcial o total (això ho determina el mateix sorteig) de l’import de les compres realitzades per un número indeterminat de clients, fins a cobrir l’import a sortejar determinat per l’entitat gestora.
 2. Sorteig xecs regal:
  • Aquesta opció permet realitzar i assignar automàticament als guanyadors d’aquest, els xecs regals generats, segons l’import i moneda seleccionada.
 3. Sorteig genèric (NOVETAT):
  • Aquesta alternativa permet realitzar sortejos més genèrics, com per exemples entrades (de circ, pel teatre, de futbol…). Amb diferents opcions de filtre en funció de les compres fetes durant un període de temps concret.
 4. Sorteig entre botigues (NOVETAT):
  • Aquesta funcionalitat permet que l’entitat pugui premiar botigues. Per exemple, si es fa un concurs d’aparadors, es pot fer un sorteig i premiar a algunes de les botigues participants en el concurs. O es pot premiar a les botigues que han fet més vendes durant un període de temps determinat, etc.

És tot, com diu la dita “la sort està tirada” (Alea jacta est).

 

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.