Nou Reglament General de Protecció de Dades

Toda la información de Moneder a tu alcance.
17 de maig de 2018
Notícies |
Protección de datos
El 25 de maig de 2018 va entrar en vigor el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de la UE, això implica canvis en l’ordenament jurídic espanyol per adaptar-se a aquest nou reglament, i concretament modificacions en la Llei Orgànica de protecció de dades de caràcter personal.

Per poder-vos adaptar correctament a la legislació actual i a tots aquests canvis, Javajan us ofereix el servei d’adaptació a la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades), a la LSSICE (Llei de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic) i el nou reglament Europeu RGPD (Reglament General de Protecció de Dades), i amb el suport d’una empresa tecnològica i d’un grup d’advocats especialistes en dret de les noves tecnologies.

La principal millora sobre aquest nou reglament és l’augment de la seguretat i el control de les dades personals dels consumidors i ciutadans.  A més, el RGPD oferirà noves eines perquè els usuaris puguin saber quines dades donen i per quin motiu.

El servei d’adaptació a la LOPD – LSSICE – RGDP per a per autònoms, comunitats, associacions i empreses, amb menys de 20 treballadors, és el següent:

  • Servei a través de formularis: 240€

Javajan facilitarà 4 pàgines en Word incloent diversos formularis i preguntes que haureu de retornar degudament completats. Javajan resoldrà els dubtes per telèfon i comprovarà que tota la informació introduïda sigui coherent. Una vegada finalitzat el procés i amb els fitxers inscrits a l’Agència de Protecció de Dades, Javajan us facilitarà un accés a la plataforma https://www.plataformalegalonline.com/javajan.html on podreu consultar tota la documentació obligatòria personalitzada i les corresponents instruccions per a la correcta implantació de la LOPD – LSSICE – RGPD del vostre negoci o activitat, així com tots els avisos legals a incloure a les vostres pàgines web.

En aquest servei, tindreu accés durant un any a totes les vostres dades i documentació a través de la plataforma https://www.plataformalegalonline.com/javajan.html, amb la possibilitat d’editar la informació i regenerar la documentació.

També oferim serveis d’adaptació a la LOPD – LSSICE – RGPD per empreses i institucions, amb més de 20 treballadors. Demaneu-nos pressupost per a personalitzar-vos el servei.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.