Nou entorn digital de moneder.cat

Toda la información de Moneder a tu alcance.
3 d'abril de 2017
Notícies |
Nuevo entorno digital
Us presentem el nou entorn digital de moneder.cat, el sistema de fidelització pels clients de proximitat, en el que podreu veure el redisseny de la pàgina web, i també la creació de la pàgina de facebook, de linkedin i un perfil de twitter, per tal d’encetar noves vies de comunicació on-line amb tots vosaltres.

A la nova pàgina web s’explica d’una forma clara i visual com el sistema Moneder.cat permet triplicar els beneficis: pels clients, pels comerços i pels municipis. La plataforma ajuda a incrementar i fidelitzar els clients dels comerços d’un municipi, d’una associació de comerciants, d’una cadena de franquícies, o d’un centre comercial. Totss els avantatges de les targetes de fidelització integrades en un sistema que s’adapta perfectament a les necessitats de cada associació o cada comerç.

La web de moneder.cat integra un bloc en el qual us posarem al dia de totes les novetats del sector, així com l’accés directe a la intranet i la possibilitat que clients, negocis i associacions es puguin registrar directament i accedir a tots els avantatges del sistema de fidelització, una aplicació web i una app versàtil, de fàcil funcionament i econòmica.

L’objectiu de les noves xarxes socials és el de poder compartir totes les notícies interessants de moneder.cat i del sector, i també la de poder establir canals de comunicació interactiva, que permetin un diàleg amb tots els usuaris i els interessats en la plataforma.

També hem creat un butlletí de notícies digital per poder-vos parlar de totes les novetats de la plataforma i del sector, explicar-vos casos d’èxit en l’ús de moneder.cat i també proposar-vos idees fresques i originals per organitzar concursos, o promociones a través  del sistema de fidelització.

Des d’aquest post us animem a seguir-nos a través de la nova web: moneder.cat, del facebook, del linkedin i del twitter. Feu clic?

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.