Moneder a la I Jornada Internacional d'Empreses Tecnològiques per al comerç a Andorra

Toda la información de Moneder a tu alcance.
28 de novembre de 2019
Notícies |
Jornada para las tecnologias

El passat dimecres 20 de novembre la plataforma Moneder va ser invitada pel govern Andorrà a la I Jornada Internacional d’Empreses Tecnològiques per al Comerç a Andorra, organitzada per Actua i The Shopping Mile.

Durant la jornada hi van participar 26 empreses amb 200 professionals del sector d’Andorra, Espanya i França. Es van donar a conèixer solucions innovadores per a tot tipus de comerços i diversos punts de venda, a més d’oferir les principals tendències internacionals del sector, com ara novetats i solucions.

La jornada va finalitzar amb reunions empresarials entre les societats d’Andorra, Espanya i França i els professionals del sector.

El nostre director comercial, Marc Costa, afirma: “Va ser una jornada la qual la valoro molt positivament, perquè va ser una gran oportunitat de trobada amb empreses del sector del retail i el món digital per aconseguir possibles col·laboracions amb la plataforma Moneder. A més, Moneder disposava d’un estand per organitzar reunions entre els diferents assistents i explicar el funcionament i els avantatges de la plataforma.”

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.