Mesures de xoc per ajudar al comerç i restauració

Toda la información de Moneder a tu alcance.
24 d'abril de 2020
Notícies |
Es el éxito med un Noticias-Es
Darrerament, alguns municipis clients, i altres, s’han interessat en la plataforma de fidelització i comunicació Moneder.cat com una eina per ajudar al comerç local en aquests moments de crisis, en concret per a repartir diners als ciutadans perquè comprin al comerç local.

 

Totes aquestes opcions que ens han proposat son vàlides amb la nostra plataforma (quan es concretin us informarem dels noms dels municipis):
  • Opció 1. Ajuntament regala una targeta precarregada amb un import a cada família o persona. Les persones s’han de registrar per a poder utilitzar aquest import. Opcionalment es pot programar que només puguin pagar el 50% de l’import de la compra.
  • Opció 2. Similar a opció 1 però els ciutadans reben una bonificació (per exemple un 20%) per les compres a comerços del municipi. La bonificació rebuda és assumida per l’Ajuntament i es pot gastar en els comerços de la mateixa manera que l’opció 1.
  • Opció 3. L’ajuntament entrega les subvencions que reben entitats i persones al llarg de l’any en forma d’euros de municipi (la totalitat o un percentatge). Els euros de municipi només es poden gastar a comerços del municipi, igual que l’opció 1.
  • En qualsevol dels casos, per a facilitar la feina de l’ajuntament, els comerços es poden registrar automàticament per la web i l’ajuntament pot activar el seu registre.
  • Els clients es poden registrar automàticament a través de la web o APP que programarem per l’ajuntament.

 

A més, s’estan interessant per aquestes funcionalitats vinculades a Moneder, que implementarem en breu:
  • Marketplace integrat a APP de Moneder per a tots els comerços del municipi. Des de 950€/any. Més informació a: http://jvjn.es/mcpdf
  • Funció per a reservar hora a través d’APP en un establiment (restaurant, perruqueria, dentista,…). Des de 950€/any.   jvjn.es/hcdoc

 

Per més informació contactar al 938.517.346 o enviant un correu electrònic a info@moneder.com

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.