Implementació Moneder a Ripollet

Toda la información de Moneder a tu alcance.
11 de juliol de 2019
Notícies |
Sant Vincent de Castellet

L’última implementació de la targeta de fidelització Moneder ha sigut a l’Ajuntament de Ripollet, la qual ja compta amb prop d’una trentena d’establiments locals per oferir promocions i descomptes als titulars de la targeta.

Aquesta implantació és un cas especial en comparació la resta, ja que ha sigut l’Ajuntament de Ripollet el que ha contractat el servei i és el responsable de posar-ho a disposició dels comerços i associacions del municipi per potenciar les compres i premiar la seva confiança.

Amb la Targeta Més, els clients poden acumular euros de regal o punts per cada compra realitzada, comptar amb altres avantatges oferts pels mateixos establiments, tenir una llista actualitzada dels comerços adherits, consultar les gratificacions i promocions, etc. A més, l’Ajuntament pot fer campanyes promocionals de caràcter municipal entre els usuaris de la targeta.

El registre de la Targeta Més de Ripollet és gratuït i es pot aconseguir a través de la Intranet de Moneder – moneder.cat/intranet o descarregant l’aplicació per iOs i Android.

 

 

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.