Col·laboracions que ens ajuden a ser millors

Toda la información de Moneder a tu alcance.
19 d'octubre de 2023
Notícies | Subvencions |

Fidelització Moneder SL ha rebut una important subvenció, amb el Suport d’ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, en forma d’assessorament de diversos experts per tal de desenvolupar i fer seguiment de noves iniciatives de caràcter innovador que donin resposta als nous reptes de l’empresa.

Fruit d’aquest assessorament s’ha treballat en 3 nous productes i serveis, i en les respectives proves pilots que ens han de servir per testejar-los:

 1. Codi QR en tiquets:
  1. Aquest és un projecte que va néixer ja fa temps, però que s’havia aparcat per algunes dificultats tècniques. Les sessions fetes amb els experts esmentats anteriorment, ens han ajudat a donar un nou enfocament i superar aquestes dificultats fins al punt de veure-li potencial per convertir-se en el producte central de Moneder.
  2. L’objectiu és crear un programa que s’instal·li en els ordinadors dels establiments que imprimeixi un codi QR al peu dels tiquets de compra (amb independència del programa d’establiment que utilitzin).
   1. Si el client escaneja el codi QR amb l’aplicació de Moneder, aquest serà gratificat, sense que calgui cap intervenció per part del comerciant.
   2. En la prova pilot es va preparar un material gràfic explicant la proposta, la qual va generar un gran entusiasme entre els comerços als quals es va presentar.
   3. En aquests moments estem desenvolupant la primera versió d’aquest producte, i esperem fer les primeres implantacions, encara en període de prova, a finals d’aquest any.
 2. Dinamització de comerç de Proximitat:
  1. La proposta parteix de l’experiència del personal de Moneder assessorant ajuntaments sobre com dinamitzar el comerç de proximitat utilitzant l’eina de Fidelització Moneder.
  2. Observant que en bastants municipis no disposen d’associacions de comerciants, sorgeix la idea d’oferir serveis de dinamització a municipis que no tinguin aquesta opció.
  3. A partir d’aquí, s’ha treballat la proposta i hem començat a oferir el servei a alguns ajuntaments.
 3. Euros Moneder:
  1. La idea és posar en circulació una moneda que pugui ser utilitzada en qualsevol comerç afiliat a Moneder, amb independència del municipi, que ofereixi beneficis addicionals als consumidors.
   1. Aquesta és una alta iniciativa que pensem que pot aportar grans beneficis al comerç de proximitat, però al mateix temps també hem detectat que pot resultar molt complicada d’implementar. Per aquest motiu hem creat una prova pilot en la qual hem posat a la venda vals de 50 euros Moneder amb una gratificació addicional d’un 5% (pagues 50 € i obtens 2,5 €).
   2. Hem informat d’aquesta oferta als consumidors més fidels i ja s’ha dut a terme alguna compra de vals. Actualment, estem en una fase encara inicial com per a poder extreure conclusions sobre l’èxit de la iniciativa.

Esperem que aquestes iniciatives i altres que s’han pogut estudiar gràcies a aquest servei d’assessorament, contribueixin a fer prosperar el comerç de proximitat i en paral·lel, a la nostra empresa.

Gràcies Acció Generalitat de Catalunya pel suport.

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.