Grup BdB i Moneder, construïm junts...

Toda la información de Moneder a tu alcance.
5 d'abril de 2022
Notícies |
BDB

Moneder aterra de moment a Mallorca, però amb l’ambició i l’esperança que el nostre model de fidelització es consolidi i progressivament s’implanti a la resta de botigues BdB de l’estat.


Sense cap mena de dubte es tracta d’un repte no exempt de dificultats, però que ambdues parts contemplem com una oportunitat de creixement i enriquiment mutu i que afrontem amb un clar objectiu: millorar l’experiència d’usuari dels clients finals.

La plataforma Moneder, amb el seu habitual i pràctic sistema d’intranets per magatzems i botigues i amb l’App personalitzada pels clients, amb algunes adaptacions fetes exclusivament per l’ocasió (com per exemple la creació d’un catàleg de premis dinàmic per acumulació de punts superinteressant), vol ser el nexe d’unió per construir un entorn digital que elevi la satisfacció dels professionals del sector de la construcció a nivells insospitats.

Aquesta implantació representa un punt d’inflexió per Moneder, ja que amb ella, obre la porta a la possibilitat de col·laborar amb tot tipus de franquícies d’una forma àgil i pràctica.


BdB PREMIA es posa en marxa per recompensar la fidelitat, no per comprar-la, per què com diu la dita: qui té un amic, té un tresor.


Ho aconseguirem? No ho sabem, però no tingueu cap dubte que ho posarem tot de la nostra part per assolir-ho.


 

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.