Cotitzador de
preus

Per a calcular el preu, seleccioneu el nombre d'habitants del vostre municipi o bé el nombre de comerços de la vostra entitat (per a negocis individuals, seleccioneu “1" comerç al desplegable) i, en acabat, activeu les solucions, funcionalitats o paquets que us agradaria contractar. Això sí, recordeu, es tracta d'un simulador, el preu resultant de la consulta és orientatiu i aproximat, però no vinculant.

Número d'habitants (fins a...) Número de comerços (fins a...)
Número d'habitants (fins a...)
PAGAMENT
Solució pensada per la gestió de moneda local o € de municipi (fins a 5 tipus) mitjançant les més de vint opcions de configuració disponibles. Ideal per assignar ajudes i/o subvencions municipals i/o socials (via DNI o codi llar), per crear cupons de descompte, targetes regal o precarregades i campanyes.
 • Permet generar documentació bancària, guardar tickets de compra i convertir diner real a diner virtual.
 • No inclou gestió de transferències (ho pot realitzar el mateix municipi) o comissions de targetes TPV, que es pressuposten a part.

Veure més
FIDELITZACIÓ
Gratificacions bescanviables acumulabes en €uros virtuals i punts .Possibilitat de crear catàlegs de premis, sortejos i targetes de fidelització. Múltiples eines pels usuaris (intranet, web corporativa, App). Múltiples opcions d’identificació.
 • Compatible amb serveis municipals com instal·lacions esportives i aparcaments públics i interacció amb altres entitats del municipi.
 • Aquesta solució inclou la configuració i manteniment, la parametrització d'euros de gratificació, l’alta de comerços i clients, sortejos i campanyes, etc.

Veure més
Targetes amb codi de barres
Targetes de fidelització (de regal i/o precarregades) de codi de barres de PVC 0,76mm amb disseny de les dues cares personalitzable (pel client o per Moneder):
 • 100 targetes: 150€. 500 targetes: 240€. 1000 targetes: 380€. 2000 targetes: 560€. 5000 targetes:1060€.
INFORMACIÓ
Inclou promocions, notícies i agenda (per establiments i entitat), geolocalització dels establiments, llistat establiments adherits classificats per sectors. Fitxes personalitzables d’establiment:
 • App personalitzada (IOS i Android).
 • Web amb disseny estàndard i subdomini de moneder.cat.
 • La solució permet decidir quina informació es mostra i com es mostra.

Veure més
COMUNICACIÓ
Opció d'enviar SMS, notificacions Push i mails. Tot personalitzable. També es poden enviar notificacions intranet a establiments des de l’entitat gestora. Es guarden històrics de mails i notificacions internes. Dades consultables en tot moment de l’estat de missatgeria.
 • La solució inclou 200 SMS i 10.000 mails amb l’alta de la implantació per l’entitat gestora.
 • Es poden contractar més SMS i mails a preus molt econòmics. Moneder informa quan aquests s’estan acabant.

Veure més
Paquets de SMS addicionals
Tarifes i paquets de SMS disponibles:
- 4.000 SMS a 0,15 € / SMS = 600 €
- 2.000 SMS a 0,16 € / SMS = 320 €
- 1.000 SMS a 0,18 € / SMS = 180 €
- 500 SMS a 0,20 € / SMS = 100 €
Paquets de 20.000 missatges de correu electrònic
Cada paquet de 20.000 missatges té un cost de 50€. Els missatges son enviats mitjançant un servei extern que incrementa les garanties d'entrega i la no classificació com a spam.
RESERVA
Mitjançant aquesta solució, des de l’App, els clients poden reservar dia i/o hora a tots aquells establiments (restaurants, hotels, perruqueries, dentistes, etc) que vulguin oferir aquest servei. Tant establiments com usuaris tenen accés al respectiu històric de reserves. Els usuaris poden deixar comentaris al fer la reserva que els establiments poden respondre en confirmar-la o en rebutjar-la.
 • També es poden fer reserves de menús.
Veure més
MARKETPLACE
Cada comerç pot donar d’alta fins a 5.000 productes. Inclou disseny personalitzat i parametrització. Fins a quatre mètodes de pagament (físic, transferència bancària, amb targeta i bizum) i dos mètodes d’enviament (recollida a botiga i via Correus). Tres fórmules de pagament TPV.
 • Vinculable a altres solucions Moneder i vinculat a un Marketplace global: Moneder.market.
 • Moneder (pressupost a part) pot dinamitzar la implantació, gestionar els pagaments i els enviaments i també promocionar el Marketplace.
Veure més
ECOMMERCE
Cada negoci pot disposar d'una botiga online amb la seva imatge i domini web on vendre independentment els seus productes, aquests productes es mostraran automàticament a la web del negoci, al Marketplace municipal i a Moneder.market.
 • Inclou 5.000 productes per comerç, disseny estàndard (el comerç se'l podrà personalitzar mínimament) i subdomini de Moneder: nomcomerç.moneder.org (el comerç també pot comprar a Moneder un domini propi si vol).
 • Vinculació a POS i/o Marketplace. Dinamització a càrrec de Moneder si així ho vol l’establiment (pressupost a part). Opció d’importar productes massivament.
 • La solució inclou la possibilitat d’integrar els Ecommerce ja existents dels establiments de l’entitat que vulguin formar part d’un Marketplace municipal.
Veure més
POS (Point Of Sale)
Inclou programa de gestió de botiga física (funciona en línia i fora de línia), gestió d'estocs, gestió de clients i tiquets de caixa, 5.000 productes per comerç, vinculable a les solucions Ecommerce, Marketplace, Fidelització i Pagament.
Veure més
Paquet de 5.000 productes addicionals per comerç
Els comerços que arriben a 5.000 productes a les solucions Marketplace, Ecommerce o POS (Point of Sale), poden contractar paquets addicionals de 5.000 productes.
SUPORT I DINAMITZACIÓ TELEMÀTICA. Número de paquets de 50 hores
El suport i la dinamització telemàtica poden incloure:
 • Captació d'establiments
 • Formació personalitzada als establiments
 • Creació de material gràfic i/o audiovisual.
 • Resolució d'incidències
 • Nous desenvolupaments o millores, que es requereixin a les solucions Moneder
Amb les dinamitzacions, Moneder facilita un número de telèfon i un mail específic perquè establiments i usuaris puguin exposar els seus dubtes o reportar les seves incidències.
La solució ofereix diferents fórmules de dinamització.
DINAMITZADOR LOCAL. Número de setmanes a mitja jornada (20 hores)
Aquesta opció, accelera el procés de captació i implantació així com la posta en marxa de la mateixa i a més dóna feina temporal a un conciutadà/na vostre.
 • Es contractarà (amb l'ajuda de l'ajuntament) un tècnic de perfil mig a mitja jornada, familiaritzat amb les botigues del municipi (amb capacitats comunicatives i amb coneixements d'internet i del món del comerç).
 • Es proposarà al tècnic un sou brut, per setmana i a mitja jornada de: 175€; (Seguretat social a part).
 • Es formarà al tècnic per videoconferència durant dues hores i se l'enviarà a fer visites als comerços, sota la coordinació i supervisió de la feina per part de l'Ajuntament. Moneder donarà suport a totes les incidències que tingui el tècnic. Cost: 425€/setmana a mitja jornada (20 hores), recomanem un mínim de 2 setmanes.
TOTAL/ANY
0
PREU PER COMERÇ/ANY
0
Contacteu amb nosaltres per a fer-vos un pressupost personalitzat i una demostració dels nostres productes i serveis.
Contacteu amb nosaltres també, si creieu que la vostra entitat o negoci no pot assumir els preus que us plantegem, ja que podem oferir-vos llicències il·limitades amb les funcionalitats bàsiques de Fidelització Ecommerce de forma gratuïta.
Pagament

Els comerços poden cobrar amb facilitat els diners que els clients hagin rebut amb gratificacions, sortejos, ajudes socials, vals descompte, subvencions, monedes socials...
Veure més

Fidelització

Els comerços poden gratificar els seus clients amb un % configurable de l'import de cada venda.
Veure més

Informació

Web i App personalitzada per cada municipi, on els comerços poden promocionar els seus productes i serveis d’una forma fàcil i directe.
Veure més

Comunicació

Les entitats gestores i els comerços poden comunicar-se amb els seus clients mitjançant newsletters, SMS i notificacions Push.
Veure més

Reserva

Mitjançant l’App, els clients poden reservar dia i/o hora a restaurants, hotels, perruqueries, dentistes...
Veure més

Cada comerç pot vendre els seus productes des d’una pàgina Web i des d'una App que comparteix amb altres comerços del municipi.
Veure més

Marketplace

Cada comerç pot disposar d'un Ecommerce individual amb productes i estoc vinculats al Marketplace.
Veure més

Ecommerce

Cada comerç pot disposar d'un programa de gestió de botiga física (Point Of Sale: POS), amb productes i estoc vinculats al Ecommerce i al Marketplace.
Veure més

POS

Durant la implantació amb, formacions, webinars, manuals, vídeo-manuals i posteriorment, amb atenció a l'entitat gestora en la resolució d'incidències.
Veure més

Suport

Amb altres programes o plataformes municipals; zona blava, deixalleria, transportistes locals, etc.
Veure més

Integració

2022 | Web desenvolupada per Javajan, experts en disseny i programació de webs, apps i botigues online.
Llicenciada per Moneder, experts en la sostenibilitat del comerç local.