Perquè Moneder?

desktop moneder

Perquè Moneder?

En el moment d’optar entre la plataforma de fidelització Moneder i d’altres existents al mercat, cal tenir clares les respostes a la pregunta: Perquè Moneder?, i en aquest post us les volem explicar a través de 8 avantatges:

1.- Amb Moneder tripliquem beneficis: pels clients, pels comerços i pels municipis o associacions de comerciants: tothom hi guanya.

2.- És un sistema de fàcil funcionament. Es tracta d’una aplicació web i una app versàtil i econòmica que permet integrar tots els avantatges i funcionalitats d’un sistema de fidelització.

3.- El Sistema de Fidelització Moneder és transparent . Publiquem obertament preus, funcionalitats existents i xifres d’èxit: concretament durant el 2016 hi va haver un total de 16.000 clients registrats i 800 comerços inscrits van vendre a través de Moneder 3.4 milions d’euros i van entregar 44.000 € en gratificacions.

4.- Moneder permet 5 maneres alternatives d’identificar als clients, ja que es pot fer través d’una targeta de fidelització (opcional), o amb l’APP gratuïta, o simplement amb el nom, telèfon o DNI del client.

5.- Es pot adaptar al model de fidelització més adequat en cada cas, siguin punts o euros de gratificació, amb els que el client podrà pagar la seva propera compra, sigui en el mateix comerç, o en qualsevol comerç de l’associació.

6.- El comerç pot fidelitzar els seus clients utilitzant un PC, tablet o mòbil. L’opció mòbil simplifica al màxim el procés de venda, i és una característica especialment indicada per paradistes de mercats.

7.- Moneder disposa d’una API que es pot connectar a programes de tercers, i així permetre integracions totals, com per exemple amb el TPV del negoci, de manera que en una sola pantalla és possible connectar les vendes als clients amb el sistema de gratificacions de Moneder.

8.- Moneder ofereix la màxima seguretat i fiabilitat, ja que la plataforma ha estat auditada per Netsparker, una poderosa plataforma web americana que troba vulnerabilitats en tot tipus d’aplicacions web.

This slideshow requires JavaScript.