Nou entorn digital de moneder.cat

Nou entorn digital de moneder.cat

Us presentem el nou entorn digital de moneder.cat, el sistema de fidelització pels clients de proximitat, en el que podreu veure el redisseny de la pàgina web, i també la creació de la pàgina de facebook, de linkedin i un perfil de twitter, per tal d’encetar noves vies de comunicació on-line amb tots vosaltres.

A la nova pàgina web s’explica d’una forma clara i visual com el sistema Moneder.cat permet triplicar els beneficis: pels clients, pels comerços i pels municipis. La plataforma ajuda a incrementar i fidelitzar els clients dels comerços d’un municipi, d’una associació de comerciants, d’una cadena de franquícies, o d’un centre comercial. Totss els avantatges de les targetes de fidelització integrades en un sistema que s’adapta perfectament a les necessitats de cada associació o cada comerç.

La web de moneder.cat integra un bloc en el qual us posarem al dia de totes les novetats del sector, així com l’accés directe a la intranet i la possibilitat que clients, negocis i associacions es puguin registrar directament i accedir a tots els avantatges del sistema de fidelització, una aplicació web i una app versàtil, de fàcil funcionament i econòmica.

L’objectiu de les noves xarxes socials és el de poder compartir totes les notícies interessants de moneder.cat i del sector, i també la de poder establir canals de comunicació interactiva, que permetin un diàleg amb tots els usuaris i els interessats en la plataforma.

També hem creat un butlletí de notícies digital per poder-vos parlar de totes les novetats de la plataforma i del sector, explicar-vos casos d’èxit en l’ús de moneder.cat i també proposar-vos idees fresques i originals per organitzar concursos, o promociones a través  del sistema de fidelització.

Des d’aquest post us animem a seguir-nos a través de la nova web: moneder.cat, del facebook, del linkedin i del twitter. Feu clic?