Moneder també disposarà d’E-payments

epayment

Moneder també disposarà d’E-payments

La fidelització dels clients també s’aconsegueix facilitant-los mitjans de pagament senzills, ràpids i segurs. Els pagaments electrònics o E-Payments són aquells pagaments que es processen completament de forma electrònica, i el valor passa del compte bancari d’origen al de destí de forma segura.

Amb el sistema Moneder l’E-payments funcionarà de la següent manera: Una vegada un client s’hagi identificat en el vostre negoci utilitzant l’APP de Moneder i hàgeu teclejat l’import de la venda a la intranet de Moneder, el client podrà realitzar la totalitat del pagament utilitzant la targeta de crèdit que hagi configurat, d’una manera fàcil i segura. De forma transparent, es cobrarà l’import de la venda de la targeta del client i automàticament s’ingressarà al vostre compte corrent de comerciant.

Amb aquesta nova funcionalitat el sistema de fidelització Moneder incorpora dues característiques molt interessants: comoditat per agilitzar el pagament, i seguretat perquè el client tingui la màxima tranquil·litat a l’hora de fer la transacció.