Moneder, la plataforma per fidelitzar

Moneder, la plataforma per fidelitzar

A Javajan hem creat i desenvolupat la plataforma de fidelització moneder.cat , es tracta d’una innovadora aplicació web, versàtil, i econòmica que té com a objectiu fidelitzar els clients d’un comerç o d’una associació de comerciants, adaptant-se a les necessitats específiques de cada cas, i que aprofita al màxim el potencial de les aplicacions per mòbil i els avantatges de les targetes de fidelització.

Associacions de comerciants com les de Manlleu, Sant Sadurní d’Anoia, Castellar del Vallès, Gavà, o Barcelona utilitzen la plataforma Moneder com una eina estratègica i molt potent per fidelitzar els seus clients.

En un context com el d’avui és gairebé imprescindible aconseguir clients fidels, i amb aquesta plataforma es pot aconseguir a través de la comunicació, i amb gratificacions monetàries que suposen una clara avantatge pels clients, ja que les poden acumular per gastar en els mateixos comerços o en altres de l’associació a la qual pertanyin. Els clients es poden identificar en els comerços a través de targetes de fidelització, Nom, número de telèfon, DNI o a través d’una innovadora App, que també pot incorporar funcionalitats amb beacons, mapes de calor d’usuaris, imatges 360º…

Tècnicament, Moneder és un projecte complex a causa de la seva flexibilitat, fiabilitat i totes les funcionalitats que incorpora. Gran part de la plataforma Moneder està programat utilitzant APIs o webservice, permetent que es pugui enllaçar molt fàcilment amb altres programes i plataformes per a intercanviar informació i integrar altres funcionalitats.

Una mostra de la fiabilitat de Moneder és que en el darrers anys s’han mogut uns 3.600.000 € en unes 100.000 operacions, s’han entregat més de 47.000 € o punts de gratificació durant el mateix període, en més de 100.000 operacions de venda, amb un import mig de venda d’uns 33 €.

A Javajan continuem treballant cada dia per millorar i treure el màxim rendiment d’aquesta plataforma, des d’aquí us convidem a provar-la gratuïtament, tan sols cal que us registreu com a client, comerç o associació a www.moneder.com/intranet