Noticies associacions

Notícies

Guanyadores del mes d'octubre

Ja tenim aquí les persones premiades! Sorteig celebrat entre els actes de compra fets amb la targeta client durant el mes d'octubre. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Nova web del Eix Comercial Terrassa

La nova web del Eix Comercial Terrassa ja està publicada.

EIX COMERCIANTS TERRASSA


Premis Tornada a l'Escola

Ja tenim les persones premiades del sorteig celebrat entre els actes de compra del mes de setembre amb la targeta client, són: Teresa Urpí Albiol, Laura Vendrell Campos, Susana Márquez Madrañal i Adela Martínez Miguel. Els trucarem per telèfon! Felicitats i gràcies als establiments col·laboradors.

Sant Sadurní d'Anoia


Premis del mes d'agost

Elena González Chamorro, Servei de tall i assecat gentilesa de Mònica Mateo Imatge. Teresa Puyo Viladoms, assortit de marcs decoratius gentilesa de Fotografia Adolfo. Magda Font Estruch, xec regal de 30€ gentilesa de Ca La Loli. Miquel Torné Roch, Servei de canvi d’oli i filtre d’oli gentilesa de Comercial Noiauto. Sorteig celebrat el 20 d’agost del 2018 entre 6468 actes de compra del 9 de juliol fins el 10 d’agost.

Sant Sadurní d'Anoia


Persones premiades. Juliol

Som Sant Sadurní ha sortejat avui els 4 Regals del mes entre les 7443 compres fetes amb la tarja l'últim mes. Les persones premiades són: Goretti Morera Gómez, amb unes ulleres de sol gentilesa d'Òptica Sant Sadurní Fina Mas Bel, xec regal de 30€ gentilesa de Veterinària Animavet. Maria Palau Pros, assortit de productes de Mel I Menta. Maria Rosell Medall, xec regal de 30€ gentilesa de Peixateria Vela. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Premis Sant Joan 2018

Griselda Escat Solé, Àngels Vives Torrents, Mercè Sánchez Camps, Antònia Ruiz Casado i Montserrat Costa Duran són les 5 persones premiades amb una entrada doble per la piscina municipal la temporada d'estiu. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Premis del mes de Juny

Guanyadores dels 4 Regals del mes de Juny: Lorena Clavijo Aroca, Servei de tall i assecat gentilesa de Maria Jose Fernandez. Roser Martí Guasch, assortit d’hamburgueses gentilesa de Xarcuteria Rovira. Mari Àngels Gallego Ribo, penjoll gentilesa de JOIES Cristina Garcia Saràbia. Rosa Gallardo Suárez, braçalet gentilesa de Lecegui Joiers. Sorteig celebrat entre 7764 compres del 10/05 al 09/06. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Gastromaig. Viu-lo!

Consulta totes les propostes de menús, delicatessen i activitats a www.somsantsadurni.com/gastromaig/

Sant Sadurní d'Anoia


Premis #gastromaig amb la tarja

Ja tenim les persones premiades amb la Targeta Client, són: Francesca Guevara Foguet, delicatessen de Simón Coll Xocolaters Neus Font Comas, menú per a dues persones a la Terrassa del Maset Manoli López Nuñez, menú per a dues persones a El Centre restaurant Elisa Raventós Massana, delicatessen de Cansaladeria Cal Miqueló Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


#gastromaig 2018 Viu-lo!

El millor de la gastronomia local de Sant Sadurní. Un mes de maig molt gastronòmic per tastar i jugar. T'hi esperem!

Sant Sadurní d'Anoia