Noticies associacions

Notícies

Taller de cuina amb l'Albert Jané de Ca l'Elvira

Els guanyadors d’un dels tres sortejos de la campanya de Nadal #LallumdeTotes de la Targeta Més! de Ripollet van gaudir el passat dimecres, 15 de gener, d’un taller de cuina a càrrec de l’Albert Jané de Ca l’Elvira. I tot elaborat amb productes del Mercat Municipal. Deliciós!!

Ripollet


Guanyadora de les dues entrades per a veure "Ossos"

M. Teresa Viaplana ha estat la guanyadora de dues entrades gratuïtes per a la comèdia "Ossos", que tindrà lloc el 17 de gener al Teatre Auditori del Mercat Vell. Recordeu que la Targeta Més! la targeta de Ripollet i l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell us porten al teatre durant tota la 26a temporada. Recordeu utilitzar-la a les vostres compres!

Ripollet


Manuela Martínez recull el seu xec

La Manuela Martínez premiada amb 250€ per una compra feta a Lecegui Joiers ja ha recollit el seu premi pel Som Sant Sadurní. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Repartits 1000€ amb la targeta client!nt

Des del Som s'ha sortejat novament una bossa de 1000€ entre els clients que han fet servir la targeta durant la campanya de Nadal - Reis. Consulteu la llista de persones premiades a somsantsadurni.com

Sant Sadurní d'Anoia


Montserrat Vendrell afortunada!

La Montserrat Vendrell s'emporta el cinquè xec de 250€ sortejat aquest Nadal per una compra feta a Electrònica Mirambell. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


La Targeta Més! et porta al teatre durant tota la temporada de l'Associació d'Espectadors

La Targeta Més!, la targeta de Ripollet que va néixer amb el propòsit de convertir-se en una Targeta de Ciutat, dóna el seu primer pas per aconseguir-ho. Al mes de desembre, l'Ajuntament i l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell han ampliat l'actual acord de col·laboració per a tota la seva 26a temporada de programació professional al Teatre Auditori del Mercat Vell, que finalitzarà el 19 de juny de 2020. Es tracta d'un acord per a promocionar la cultura i oci de la ciutat a través de la Targeta. La Targeta Més! és un projecte subvencionat totalment per l'Ajuntament de Ripollet amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat i de crear sinergies entre les activitats econòmiques i altres àmbits de la vida a Ripollet, com ara la cultura. Es tracta d'una aposta de futur i de construcció de comunitat que es va posar en marxa el passat mes de juliol i que ja compta amb més d'un miler d'usuàries i amb una cinquantena d'establiments adherits que ofereixen descomptes i serveis.

Ripollet


Les persones guanyadores de la passejada al Trenet de la Cavalcada de Reis de Ripollet. La Targeta Mès, la targeta de Ripollet

Les persones guanyadores del sorteig de la campanya municipal de Nadal a través de Targeta Més! participen enguany a la cavalcada de Reis. Felicitats!

Ripollet


Dugui o Caganer?

Hola, holaaaa! Ens retrobem al 2020 amb divertides activitats! Us enrecordeu que el passat any, van visitar-nos els 3 reis mags i es van amagar a diferents comerços de Sant Vicenç??? Doncs desde avui fins el proper dia 21 de Gener, haureu de buscar en Dugui o el Caganer! Ompliu la butlleta (que podeu recollir a qualsevol dels comerços adherits) i no oblideu de posar nom i telèfon perquè... et convidarem a una sessió de ‘cinema amb crispetes’ a #santvicençdecastellet ???????? @ SANT VICENÇ DE CASTELLET

Sant Vicenç de Castellet


Afortunades de l'últim sorteig de l'any

Les afortunades de l'últim sorteig mensual de l'any 2019 han estat: Juanita Brossa Almirall, Lídia Lelma Bargalló, Antònia Ponce Muriel i Glòria Porta Batlle. Felicitats! Premis gentilesa de Mis Enriquetas, Cristina Garcia Saràbia, Èxit i Lecegui Joiers.

Sant Sadurní d'Anoia


Manuela Martínez s'emporta 250€

Manuela Martínez Soler s'emporta el 4t xec de 250€ a Lecegui Joiers. En total s'han registrat un 30% més de compres amb la targeta client respecte el mateix període del 2018. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia