Noticies associacions

Notícies

Aquest Nadal, la Targeta Més!, ve carregada de regals.

De l'1 de desembre al 2 de gener, totes les persones usuàries de la Targeta Més! entraran automàticament al sorteig de: 12 premis de dues places per al trenet que participa a la cavalcada de Reis, 6 premis per a un taller de cuina a l'Aula de cuina del Mercat Municipal i 5 premis d'una visita guiada pels murals artístics de Ripollet.

Ripollet


Guanyadora del Sorteig de les dues entrades gratuïtes al Teatre Auditori del Mercat Vell

L'Anna Montero Amat és la afortunada del sorteig d'avui de dues entrades al Teatre Auditori del Mercat Vell per gaudir de l'obra Eh Man Éh de divendres 13 de desembre, dins la programació de l'Associació d'Espectadors.

Ripollet


Aquest nadal, comerç local.

Ja ha començat el nadal a la UCR! Compra als establiments associats, 1000€ estan en joc!!! I recorda portar la teva targeta Més! Podràs acumular diners per a les properes compres i entrar en els sorteigs.

Ripollet


Guanyadors/es de novembre

Avui 2 de desembre s'ha fet el sorteig dels 4 regals del mes de la llar amb la targeta client, entre totes les compres fetes aquest novembre, un total de 7890, un 11% més respecte el mes de novembre de l'any passat. Gràcies per confiar en el comerç local! Les persones premiades han estat: Mercè Guardiola, Tània Fàbrega, Mª Àngels Esteve i Antonio Delgado. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


La Targeta Més!, la targeta de Ripollet, et porta al Teatre

La Núria Soler premiada del segon sorteig de la Targeta Més, recull les entrades per a Othello. La Targeta Més!, la targeta de Ripollet i l'Associació de Espectadors del Teatre del Mercat Vell, regalen cultura.

Ripollet


Sorteig d'entrades al Teatre Auditori per a Othello

La Núria Soler Garoña ha estat la persona afortunada en el sorteig de les dues entrades per a Othello al Teatre Auditori del Mercat Vell, el proper 22 de novembre.

Ripollet


Encesa dels Llums de Nadal

El 29 de novembre a les 19.30h, l'Associació de Comerciants de Castellar amb la col·laboració de l'Associació de Paradistes del Mercat i de l'Ajuntament de la vila, us convida a l'Encesa dels Llums de Nadal Els més petits gaudiran d'una obra de teatre en anglès al mercat Municipal amb l'actuació de l'School of English Kids&Us A les 20h, l'Escola de Música Torre Balada posarà música a l'esdeveniment Us volem desitjar unes bones festes per part del comerç local a tota la ciutadania!

Castellar del Vallès


La Targeta Més! i Othello

Presenta la Targeta Més! en fer les teves compres i entra al sorteig de dues entrades per al Teatre Auditori del Mercat Vell, per una de les obre mestres de Shakespeare, OTHELLO programada per l'AETAMV per al 22-11-19. Proper sorteig dijous 14-11-19. La Targeta Més!, la targeta de Ripollet.

Ripollet


La Targeta Més!, la targeta de Ripollet, et porta al Teatre

La Lesly, recull el premi de les dues entrades per “Els Colors del Mar” de mà de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet i de la Regidora de Comerç, Txell Caler. Proper sorteig, 14 de novembre per Othello (22 de novembre). En fer les teves compres, utilitza sempre la teva Targeta Més!, beneficiat de les gratificacions dels establiments adherits i entra al sorteig de dues entrades per als espectacles programats per l’AETMV. La Tagerta Més!, la targeta de Ripollet.

Ripollet


Premis del mes d'octubre

Som Sant Sadurní ha sortejat els 4 Regals del mes d’octubre amb la targeta client. ?Mª Carme Beneito Sabate, premi gentilesa de Can Miqueló ?Dolors Quintana Gibert, premi gentilesa de Cal Feru ?Alba Rosell Solé, premi gentilesa de Agustí Torelló Mata ?Joana Gonzalez Gonzalez, premi gentilesa de Món Del Cava El sorteig realitzat el dilluns 4 de novembre s’ha fet entre un total de 7869 actes de compra durant el mes d’octubre, un 8% més de compres fetes amb la targeta client local respecte el mateix període de l’any anterior. Les persones premiades poden passar directament per la botiga prèvia presentació del DNI per recollir el premi. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia