Noticies associacions

Notícies

Premis del mes d'abril

La Montse Torrents, la Yolanda Polonia, la Núria M. Fernández i la Montserrat Múrcia són les persones premiades del mes d'abril entre un total de 7020 compres realitzades amb la tarja client del comerç local a les botigues del #somsantsadurni. Moltes felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Cristina Garcia Joies

Petita mostra dels seus models fets a mà a la plaça de l'Ajuntament #santsadurni

Sant Sadurní d'Anoia


Noticia Demo

Noticia demo

associacio default


Gastromaig 2019

Del 5 de maig al 2 de juny de 2019. Tret de sortida i presentació durant el Cava Market del diumenge dia 5 entre les 11h i les 15h, al c/ Raval. Vine, fes-te una fotografia al nostre photocall per compartir a les xarxes i emporta't d'obsequi un tap de sabó De la Tieta amb la xapa del Som Sant Sadurní. Més info www.somsantsadurni/gastromaig

Sant Sadurní d'Anoia


Premis Sant Jordi 2019

#somsantsadurni i el C E Noia Freixenet ja han fet el sorteig de #santjordi amb la tarja client local #santsadurni Els afortunats han estat Àlex Ribó, Josefa Vives, Teresa Olivé, Irene Gual i Eulàlia Jou. Han guanyat una entrada doble per anar a veure el partit del Noia del proper 27 d'abril contra el Sant Cugat. Moltes felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Premiades del mes de març

Els 4 Regals del mes de la Bellesa sortejats amb la tarja client local #santsadurni han estat per Núria Beneit Oliver, Maria Rosa Beneit Mir, Carme Clavé Marcé i Ramona Guxens Marlés. Sorteig celebrat avui 1 d'abril entre 7643 compres durant el mes de març. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Quadest · Offroadest

La botiga Quadest · Offroadest ocupa l'aparador rotatiu al carrer Dr. Escaiola durant el mes de març #santsadurni. Tenda especialitzada en recanvis, accessoris i complements Off Road: Quad, Motocross, Enduro, ATV, UTV, Trail i Trial amb més de 250.000 referències en catàleg i més de 20 anys d'experiència. La nostra passió és el OFF ROAD"

Sant Sadurní d'Anoia


Persones premiades al febrer

Carmen Armengol, Encarna Jurado, Roser Bages i Mª Pilar Alaña són les guanyadores dels 4 regals del mes de febrer amb la tarja client local #santsadurni. Premis gentilesa de Mel i Menta, botiga ecològica i herbodietètica; Xavier - Joieria I Òptica; Centre d'Ayurveda Sattva i Òptica Sant Sadurní. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Sortejats els regals del mes Gener

Margarita Mendoza, assortit d'hamburgueses gentilesa de Xarcuteria Rovira per una compra feta a Vega Estilistes. Narcís Sardà xec 30€ gentilesa de Ca l'Arseni i Carme Mitjans xec 30€ gentilesa de Peixateria Vela, per compres fetes a Cansaladeria Cal Miqueló. Lonis Redondo cistella de fruita gentilesa d'Arrels per una compra feta a Veterinària Animavet. Sorteig celebrat l' 1 de febrer/19 entre 8734 compres amb la targeta client. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Sortejats els regals del mes Des.

Som Sant Sadurní ha sortejat els 4 Regals del mes de desembre, mes de la moda i els complements amb la targeta client. Els premis són: Teresa Jardí Sarroca, un paraigües gentilesa de Mis Enriquetas. Engràcia Gil Carbó, unes arrecades gentilesa de Cristina Garcia Saràbia. Dolors Solé Arnan, un rellotge gentilesa de Lecegui Joiers. Carme Tena Canals, un jersei gentilesa de Exit. Sorteig celebrat el dia 3 de gener del 2019 entre 10.608 actes de compra entre l’1 i el 31 de desembre del 2019. Recollir el premi directament per l’establiment prèvia presentación del DNI o bé passar per l’oficina del Som Sant Sadurní.

Sant Sadurní d'Anoia