Comerç detall

Associat

TALLER DE IMAGEN PILAR MARIN

Gratificació: 1%
Adreça: Passeig Comte de Vilardaga, 119, Barri Mas Lluhi, San Felíu de Llobregat
Tel: 936856238
Email: smiletaller@hotmail.com
Horaris:

De Dimarts a Divendres de 9 a 19: 30h Dissabte de 9 a 14h


Subsector: Perruqueries i estètica

Descripció

Taller d'Imatge Pilar Marin és un espai de bellesa on realitzem serveis de perruqueria d'avantguarda, canvis de look inspirats en tendències internacionals, adaptats a l'estil de cada persona, balayage, extensions invisibles, així com tractaments de 5 àcids per rejovenir el cabell, entre altres.

 

A l'espai d'estetica vam realitzar tractaments d'última generació amb aparatologia per reafirmar, il·luminar la pell, rejovenir, o en el cas d'corporals per reduir volum, cel·lulitis ...; eliminació del vello corporal amb làser Sapphire i utilitzant sempre productes de primera qualitat amb certificat Ecocert.

A l'espai per a núvies i nuvis us oferim un ventall molt extens de serveis i pack adaptats a les vostres necessitats i sempre amb un tracte exclusiu i personalitzat. 

A l'espai de dermotricologia vam realitzar tractaments per a la pèrdua de cabell, control del greix, caspa, pèrdua de volum, etc. amb radiofreqüència i factors de crecimiemto epidèrmic .; així mateix elaborem protesis capil.lars per a tractaments oncològics i / o de bellesa.

 

Els productes que utilitzem en perruqueria són de la signatura Davines; i CV Cosmetics en estètica. Tots dos sostenibles, sense testar en animals, sense sulfats, ni parabens, ni components que puguin agredir el medi ambient, reciclats i reciclables. .Apostamos per la sostenibilitat i volem ajudar en la mesura del possible a respectar el nostre planeta i transmetre-així als nostres clients.

Mapa

Galeria