Comerç detall

Associat

Clínica Dental Virgen del Pilar

Gratificació: 1%
Adreça: Rambla de Sant Jordi , 78, Ripollet
Tel: 93 594 20 20
Email: info@clinicapilar.com
Web: www.clinicapilar.com
Horaris:

Dilluns a Divendres de 9:00 a 21:00
Disaptes de 9:00 a 13:00

Subsector: Òptiques i centres odontològics

Descripció

Centre Mèdic i dental Mare de Déu del Pilar va néixer a 1993 amb la voluntat d'oferir un bon servei terapèutic i preventiu nostres esforços estan centrats en cadascuna de les persones que es visiten a la nostra clínica, donant prioritat a una atenció personalitzada de d'acord a les seves necessitats i per a això, comptem amb unequip de professionalsen contínua formació, així com amb instrumental, materials i tecnologia d'última generació.

El nostre equip humà està format per 30 professionals de totes les especialitats de l'odontologia que treballa conjuntament per garantir el màxim benefici amb la mínima intervenció possible.

Les nostres clíniques dentals han estat creades seguint un rigorós anàlisi del disseny en funció del benestar físic i visual del pacient. El resultat és un ambient molt elegant i harmoniós. Un espai confortable i relaxat amb tecnologia d'última generació

facilitemcertificatdels materials utilitzats i unagarantiade la pròtesi per escrit.

En l'actualitat disposem de tres centres a la província de Barcelona :, dues clíniques dentals enRipolletun centre en Cerdanyola del Vallèsi en Pineda de Mar.

Les clíniques disposen delaboratori propi, Per on ja han passat més de 25.000 pacients i s'han col·locat més de 4500 implants. Comptem amb finançament sense interessos. A més col·laborem amb totes lesmútues. Tot un aval de experiència que oferim als nostres clients.

Mapa

Galeria