Comerç detall

Associat

Moda Intima Rosina

Gratificació: 5%
Acumula el 5% de cada compra per gastar en futures compres No acumulable a altres promocions
Adreça: Carrer del Padró, 37, Ripollet
Tel: 936913461
Email: modaintimarosina@gmail.com
Horaris:

De Dilluns a Divendres:
10:00-13:30 i 17:00-20:30
Dissabtes:
10:00-13:30 Tarda tancat

Subsector: Llenceria i roba interior

Descripció

Des del seu naixement, l'any 1970, el nostre negoci familiar ha estat al vostre servei, oferint productes d'alta qualitat amb una atenció personalitzada i especialitzada, segons les necessitats de cada client.

En el nostre establiment hi podeu trobar una gran varietat de Moda Intima per Home i Dona en totes les talles (sostenidors en copes de la A a la I). Hi trobareu prendes bàsiques i conjunts per ocasions especials, tots ells de les principals marques del sector i d'última novetat. També hi trobareu Moda Intima per Núvies, pel període d'Embaràs i Lactància, Sostenidors Esportius, Interior per Nen i Nena, així com Mitges, Pantys i Mitjons i Pijames, Camisoles i Conjunts Home Wear d'Home i Dona.

Moda Intima Rosina és una de les Corseteries Expertes recomanades per SAYFIT. Vine i atendrem les teves necessitats i interessos perquè puguis portar el sostenidor més adequat a la teva fisiologia:

"Los resultados de un estudio realizado por médicos senólogos, indica que 7 de cada 10 mujeres no usan la talla y la copa adecuada, 9 de cada 10 desconocen cuál es su talla y su copa y que la mitad de las consultas por dolores mamarios se evitarían usando el sujetador adecuado"

Mapa